Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
- Sprzedawca podpina się pod ofertę marki zarejestrowanej w EUIPO podobnym produktem BEZ MARKI (parametr marka niezgodna z parametrem głównym produktyzacji)
- Wykorzystany przez sprzedawcę kod EAN nie jest aktywny w GS1
- Kod EAN tego sprzedawcy nie jest przypisany do produktyzacji
Zespół specjalistów twierdzi, że nie ma podstawy do usunięcia ani odpięcia produktu od produktyzacji.
Chciałbym zapytać czy mogę podpiąć swoją ofertę słuchawek wyglądających jak oryginalne AirPodsy, ustawiając parametr MARKA jako "bez marki" pod produktyzaję oryginalnego produktu i to będzie zgodne z regulaminem ?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@czystakropla_pl sprzedający odpowiada za treść oferty, także za jej poprawne łączenie z produktem z katalogu. Nie powinieneś łączyć swojej oferty z niepoprawnym produktem. Pomijając regulamin, odpowiadasz przed kupującym za zgodność towaru z opisem, jeżeli otrzyma inny produkt niż w ofercie jest to podstawa do reklamacji.
Odpowiedzialność sprzedawcy to ja rozumiem. Zawsze za wszystko odpowiadamy bez względu czy wina jest po naszej stronie czy klienta ale jak wygląda to z waszej strony ? Czy taka oferta w momencie zgłoszenia powinna zostać odpięta od produktyzacji lub usunięta ?
@czystakropla_pl jeżeli w ramach weryfikacji oferty zostaną wykryte różnice, na podstawie których będziemy mogli niezaprzeczalnie stwierdzić, że oferta nie dotyczy produktu, z którym jest połączona, zespół zajmujący się weryfikacją odłączy ją od produktu.
Czyli na podstawie jakich różnic ? Mogę prosić o jakieś konkrety ?
Bo pomijając te które wypisałem powyżej, oferta posiada zdjęcia 2 różnych produktów i sprzedawca posiada 2 oferty tego samego produktu i sprzedaje je jako produkt bez marki w produktyzacji marki Ari oraz pod marką Arizone w innej produktyzacji.
@czystakropla_pl na podstawie różnic w parametrach produktu. Czy możesz przesłać numer oferty? Mogłabym wtedy bliżej przyjrzeć się sytuacji.
Dziękuję bardzo
Numer oferty 12243050719
a tu numer oferty tego samego sprzedawcy, z tym samym produktem i już z innymi parametrami 12196638386
@czystakropla_pl dziękuję, już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.