Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, mam taki problem że chciałbym wrócić do sprzedaży na allegro lecz od kilku tygodniu próbuje odblokować konto niezwłocznie konto zablokowane jest przez inne konto które rzekomo jest ze mną „powiązane” konto które mam na myśli było to konto kuzyna na którym on sprzedawał gdy mieszkał u mnie lecz się wyprowadził i mamy mały kontaktu i nie mam pojęcia co mam robić ponieważ pisałem z nim o tym i konto o tym e-mailu przy próbie zresetowania hasła się nie wyświetla nawet proszę o pomoc
@Maenoz Tu na forum niestety nikt Ci nie pomoże.
Niech kuzyn napisze przez formularz kontaktowy i z pomocą doradcy odzyska dostęp do swojego konta.
Jeśli uda mu się odzyskać dostęp do swojego konta to musi wyjaśnić problemy które spowodowały nałożenie blokady na jego koncie - może uda się to ogarnąć i zdjąć ograniczenia.
Jeśli powyższe się uda to wtedy możesz spróbować zdjąć ograniczenia na swoim koncie.
Innej drogi nie ma.
@Maenoz przykro mi, ale kwestię blokady możesz wyjaśnić wyłącznie z działem bezpieczeństwa, a z tego co widzę w korespondencji 48254283 otrzymałeś już ostateczną odpowiedź.
Dostałem odpowiedź która w żaden sposób nie pomogła zrobię jak napisała osoba wyżej
@Maenoz Co to za 'ostateczna odpowiedź'?
Jeśli taka, że konto zostało zawieszone na stałe to niestety ale czego byś nie zrobił - Twoje konto nie zostanie odblokowane już nigdy.