Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Potrzebna pilna pomoc przesyłka Allegro AD00ZNO083
Klienta odebrała paczkę w której jest marynarka, etykieta zawiera ten sam numer nadania, moje dane wysyłkowe, login klienta lecz nie mój towar.
Teraz najlepsze, wydrukowałem ponownie swoją etykietę i zawiera te same dane wysyłkowe lecz różni się wyglądem, to całkiem dwie inne etykiety o tych samych danych.
Klienta etykieta ma dhl punkt odbioru a moja dhl automat, obok na czarno klientka ma POP a moja ma BOX
Numer przesyłki się zgadza na obu ale gdzieś coś nie zagrało
Moja paczka wysłana była w kartonie a klientka otrzymała w foliopak
Zdjęcie etykiety klienta w załączniku oraz moja, proszę o interwencję
@salepo nie wiem czy zauważyłeś, ale ta przesyłka którą Ona odebrała, 15 minut późnej wyjechała w drogę do punktu docelowego😉
Też takie statusy widzę i nie wiem o co chodzi
Skąd klienta ma paczkę czyjąś z moimi danymi i z tym samym numerem nadania, dwie różne etykiety - ale te same numery nadania
@salepo skonsultuję Twoją sprawę i wrócę z odpowiedzią.
@salepo otrzymałam informację, że poprawna zawartość już jest w doręczeniu do kupującego. Najprawdopodobniej na sortowni doszło do pomyłki. Bardzo mi przykro z tego powodu 😞
Nasz dział logistyczny skontaktuje się z klientem oraz z Tobą w tej sprawie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pojawił się kolejny problem, status przesyłki widnieje jako odmowa przyjęcia paczki, ciekawa sytuacja gdyż to paczka do automatu więc nie da się odmówić przyjęcia - chyba że automat odmówił 🙂
@salepo historia tej paczki staje się coraz bardziej zadziwiająca😉
A te Allegrowskie automaty są coraz bardziej inteligentne, dziś odmawiają przyjęcia przesyłki, a wkrótce, to chyba będą nam wystawiały komentarze😁
Całe szczęście, że klienta jest pełna poczucia humoru, więcej z tego przyjaznej rozmowy niż złości.
Ostatnie Twoje słowa wejdą w życie szybciej niż myślisz 🙂
@KOGIEL_T nie mów tego głośno, bo ktoś usłyszy i jeszcze się spełni 😁
Kolejne dwie tragedie
Przesyłka numer AL128LU1 klient zgłosił pustą skrytkę, proszę o odszukanie paczki
Przesyłka AD00ZMUZM9 klient znalazł inną paczkę zamiast mojej, proszę o odszukanie paczki
@salepo Numer: AL128LU1 to oznaczenie automatu. Proszę Cię o wskazanie numeru paczki. Kiedy go dostanę, przekażę sprawę do weryfikacji.