anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomyłka nie do pomyślenia, te same numery a dwie paczki DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
salepo
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Potrzebna pilna pomoc przesyłka Allegro AD00ZNO083

Klienta odebrała paczkę w której jest marynarka, etykieta zawiera ten sam numer nadania, moje dane wysyłkowe, login klienta lecz nie mój towar.

Teraz najlepsze, wydrukowałem ponownie swoją etykietę i zawiera te same dane wysyłkowe lecz różni się wyglądem, to całkiem dwie inne etykiety o tych samych danych.

Klienta etykieta ma dhl punkt odbioru  a moja dhl automat, obok na czarno klientka ma POP a moja ma BOX

Numer przesyłki się zgadza na obu ale gdzieś coś nie zagrało

Moja paczka wysłana była w kartonie a klientka otrzymała w foliopak

Zdjęcie etykiety klienta w załączniku oraz moja, proszę o interwencjęMOJA.jpgOBCA.jpeg

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@salepo  nie wiem czy zauważyłeś, ale ta przesyłka którą Ona odebrała, 15 minut późnej wyjechała w drogę do punktu docelowego😉

KOGIEL_T_0-1758034792411.png

oznacz moderatorów
salepo
#9 Pomysłodawca

@KOGIEL_T 

Też takie statusy widzę  i nie wiem o co chodzi

Skąd klienta ma paczkę czyjąś z moimi danymi i z tym samym numerem nadania, dwie różne etykiety  -  ale te same numery nadania

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@salepo skonsultuję Twoją sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@salepo otrzymałam informację, że poprawna zawartość już jest w doręczeniu do kupującego. Najprawdopodobniej na sortowni doszło do pomyłki. Bardzo mi przykro z tego powodu 😞 
Nasz dział logistyczny skontaktuje się z klientem oraz z Tobą w tej sprawie. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
salepo
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Pojawił się kolejny problem, status przesyłki widnieje jako odmowa przyjęcia paczki, ciekawa sytuacja gdyż to paczka do automatu więc nie da się odmówić przyjęcia - chyba że automat odmówił 🙂 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@salepo  historia tej paczki staje się coraz bardziej zadziwiająca😉

A te Allegrowskie automaty są coraz bardziej inteligentne, dziś odmawiają przyjęcia przesyłki, a  wkrótce, to chyba będą nam wystawiały komentarze😁

oznacz moderatorów
salepo
#9 Pomysłodawca

@KOGIEL_T 

Całe szczęście, że klienta jest pełna poczucia humoru, więcej z tego przyjaznej rozmowy niż złości.

Ostatnie Twoje słowa wejdą w życie szybciej niż myślisz 🙂

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T nie mów tego głośno, bo ktoś usłyszy i jeszcze się spełni 😁

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
salepo
#9 Pomysłodawca

Kolejne dwie tragedie

Przesyłka numer AL128LU1 klient zgłosił pustą skrytkę, proszę o odszukanie paczki

Przesyłka AD00ZMUZM9 klient znalazł inną paczkę zamiast mojej, proszę o odszukanie paczkipaczkaobca.jpg

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@salepo Numer: AL128LU1 to oznaczenie automatu. Proszę Cię o wskazanie numeru paczki. Kiedy go dostanę, przekażę sprawę do weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
salepo
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów