anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ponowne wystawienie opinii po zawieszeniu konta.

sisa3
#10 Popularyzator

Witam,

mam pytanie i chciałabym dowiedzieć się co mówi w tej sprawie regulamin allegro.

Żona robi zakupy z konta męża, pisze w dyskusjach z tego konta i za to zostaje zawieszone konto, oraz usunięty komentarz do transakcji i opinie o produkcie.

Po odwieszeniu konta ponownie zostaje wystawiona opinia o produkcie.

Czy to jest zgodne z regulaminem?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Nietrudno wytłumaczyć... Żona opisała mężowi produkt, by ten mógł wyrobić sobie własne zdanie na ten temat. Następnie mąż na podstawie zdobytej wiedzy wystawił opinie o produkcie. Tyle. Nic niezgodnego z regulaminem tu nie ma...

oznacz moderatorów

sisa3
#10 Popularyzator

Wyobrażać to sobie możemy dużo. Maż nie robił tych zakupów, niezgodnie z regulaminem udostepnił żonie kono, więc może wystawić ocenę ?

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Może, a dlaczego by nie mógł? Zapoznał się z produktem bo żona mu go pokazała, dlaczego by nie mógł go ocenić? Zresztą - poczekamy na odpowiedź "z góry" 🙂

oznacz moderatorów

sisa3
#10 Popularyzator

Ja nie mogę wejśc w produkt i go ocenic jeśli nie kupiłam przedmiotu, a on może? On nie kupił nic. Opinie są weryfikowane zakupem?

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@sisa3  Zgodnie z regulaminem zakup można ocenić z konta, na którym dokonano zakupu. Z konta może korzystać TYLKO osoba, na którą jest zarejestrowane konto więc tylko taka osoba może ocenić produkt. Nieuprawnione korzystanie z konta innej to złamanie regulaminu. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@sisa3 skonsultuję to. Podaj jeszcze proszę numer przykładowego zamówienia, gdzie zaistniała taka sytuacja, będziemy mieli wtedy możliwość lepszej weryfikacji sprawy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sisa3
#10 Popularyzator

@Syrena_zT  chodzi mi o zapis w regulaminie, co regulamin mówi o takich sytuacjach.

Przykładowe zamówienie 3ae18b61-8e90-11f0-9f34-dd75279ca6e9

oznacz moderatorów