Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jak mam zgłosić do allegro:
1. Dodanie nazwy producenta w konkretnej 1 kategorii
2. Poprawienie ponad 2700 ofert na allegro, z nie wiadomych mi przyczyn posiadając własne produkty z własnymi kodami EAN, wystawione tylko przeze mnie 1 raz (są to produkty robione na zamówienie) po zamknięciu aukcji nie mogę ich ponownie wystawić bo pisze mi ze bledna nazwa producenta, to ja jestem producentem wiec czemu allegro mi wmawia i wrzuca ze ktos inny jest producentem, do tego mam wlasny EANY wygenerowne w GS1... rozumiem blad dla kilku produktow ale nie dla calej prawie oferty. Aktualnie jeden produkt mi przyjmuje allegro drugi który jest identyczny ale z innym wzorem i nazwa, allegro mówi że zły producent w produktyzacji podczas wystawiania. Chcialbym dodac ze aukcje maja nawet w archiwum te same dane co ustawiam - wiec nie ogarniam ani tego bledu ani podejscia allegro do sprawy
3. Dodałem producentów i osobę odpowiedzialna - gdzie i jak przypisać ich do aukcji?
Aukcje wystawiam przez baselinker. Nie mam zamiaru zgłaszać pojedynczo aukcji bo zajmie mi to z 2 miesiące żeby przeklikać 2800 produktów - tak jak kilka razy mi to mówiono podczas rozmowy allegro whatsapp.
Dotychczas co zrobilem:
1. pisałem 3 razy na whatsapp przez allegro,
2. zgłaszałem e-mailowo 1 raz,
3. zrobiłem plik według instrukcji zgłaszania ponad 10 produktów do poprawy, który również przesłałem
Żadne z powyższych nie zostało nadal wykonane mija prawie 3 tygodnie, a ja jestem zablokowany nie mogąc wystawić aukcji.
Kolejna sprawa jak to jest z tym allegro whatsapp? Dlaczego w trakcie rozmowy "Doradca" się zawija i nagle jakiś inny jest nie udzielając mi odpowiedzi, przychodzi drugi i nadal się pyta o co mi chodzi, finalnie nie rozwiązują mojego problemu tylko dalej powtarzamy rozmowe...
Tak jak wielu przewidziało DZIEŃ SĄDU stałeś się jedną z pierwszych ofiar GPSR.
Trzymam kciuki, żeby ktoś w Allegro podał Ci pomocną dłoń.
p.s. jeśli jesteś producentem i nie importujesz z Chin własnych wyrobów, po co chcesz dodawać producenta i osobę odpowiedzialną ?
To mogą być pracowite święta.🌲
Cześć @EK_STORE!
1. Podaj proszę nazwę producenta, dokładną kategorię (całe drzewo kategorii do ostatniej podkategorii), do której chcesz go dodać, przykładowy kod EAN zarejestrowany na tę markę oraz zdjęcie produktu z logo lub inny dowód na istnienie marki (np. link do strony internetowej).
2. Poproszę o numer sprawy, w której zgłosiłeś produkty do poprawy. Sprawdzę co się dzieje z tym zgłoszeniem.
3. Dane producenta oraz informacje o osobie odpowiedzialnej możesz przypisać grupowo w zakładce Mój asortyment. Zaznacz oferty, do których chcesz dodać informacje (pojawi się zielona belka na dole strony) następnie kliknij menu przy "Produkt" i wybierz które informacje chcesz dodać, pojawi się okienko z wprowadzonymi danymi i będziesz mógł wybrać odpowiednie informacje.