Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po dzisiejszej kolejnej zmianie allegro ręce mi opadły.
Powiązałam oferty. Teraz jak chcę wystawić podobną(sprzedaż bielizny, jeden model w różnych rozmiarach) nie mogę zmienić rozmiaru. Do jest do bani! Jak to zrobić, aby nie wystawiać od zera każdego rozmiaru.
mam ten sam problem. Podpinam się pod obserwowanie postu.
Jak tak dalej będą ulepszać swoje rozwiązania to wszystkich zniechęcą do wystawiania na swoim portalu .
@Anita_AA1 Opisz dokładnie co dzieje się w momencie, gdy próbujesz zmienić rozmiar w formularzu. Czy pojawia się błąd? Czy pola w ogóle nie można edytować?
Nie ma możliwości zmiany rozmiaru, bo oferta jest już powiązana i jest model i rozmiar. Wychodzi na to, że muszę wystawiać wszystko od ZERA. Dokładnie miałam załadowane zdjęcia modelu i poprzez wystaw podobną zmieniałam opis, rozmiar . Albo w drugą stronę kiedy przeskawiwałam na inny model, miałam aukcję np. rozmiaru 34d i zmieniałam zdjęcia i tylko mały fragment z opisu
Na ten moment jednak nie ma innej opcji, jak kliknąć "Wystaw podobną" później usunąć produkt z oferty i zaznaczyć na dole "Przy wystawianiu stwórz jednocześnie produkt". Utworzymy kolejny produkt (nowy rozmiar) w bazie. Ale tak nie powinno być.