Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj po godzinie 10 zaczął pojawiać się problem z powiadomieniami z Allegro. Coś nie tak poszło chyba w zabezpieczeniach i cyfrowym podpisie wiadomości.
Po pobraniu wiadomości w kliencie poczty mam taki widok:
Jak natomiast dam "otwórz wiadomość" to zamiast polskich znaków są skandynawskie.
Dotyczy wszystkich powiadomień od Allegro (wznowienia ofert, dyskusje, wysyłki itd.).
@marrrro77 @medalik_2009 @RED @davis-SS @AQUASYSTEMS dziękuję za Wasze zgłoszenia. Zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem tego problemu.
Gdy tylko otrzymam więcej informacji w tej sprawie wrócę do Was. Na razie muszę poprosić Was o cierpliwość.
AKTUALIZACJA 1.04.2022 9:13:
Znaleźliśmy przyczynę oraz rozwiązanie problemu. Powiadomienia powinny już przychodzić w prawidłowej formie. Dziękuję za Wasze zgłoszenia!
@la_nika gratuluję wyręczania użytkowników i oznaczania własnego postu jako rozwiązujący sprawę, gdzie tak naprawdę niczego on jeszcze nie rozwiązał. Komedia.
@medalik_2009 samo oznaczenie posta jako rozwiązania nie sprawi, że zapomnę o Waszych zgłoszeniach.
Zwróć proszę uwagę na to ile wiadomości pojawiło się w wątku. Kiedy ktoś "nowy" wejdzie w niego to najważniejsza informacją jest taka, że jest to problem techniczny i zespół pracuje nad jego rozwiązaniem. To również ten wpis będę aktualizować, gdy tylko pojawią się nowe informacje. Moje działanie nie ma na celu zbicia z samą sobą piątki i poklepania po plecach, tylko ułatwienie nawigacji po wątku wszystkim, którzy będą mieli podobny problem.
@la_nika nie wiem co tam wymyślili Wasi magicy z działu technicznego, ale ostatni mail z problemem z zabezpieczeniami mieliśmy o godz. 14:58. Niech więc już bardziej nie poprawiają. 😜
U nas się poprawiło dzisiaj.
mamy 25/04/2023 i znowu pojawia się ten sam problem
Potwierdzam , od wczoraj ten sam problem u nas....
@a-term @sellout2007 Czy możecie przesłać mi przykłady powiadomień, w których ten problem występuje?
@sellout2007 podaj mi proszę więcej szczegółów. Czy informacja o zabezpieczeniach pojawia się także w treści maili? Jeśli tak, to jak dokładnie wyglądają? Przekażę Twoje zgłoszenie do dokładnego sprawdzenia przez zespół techniczny, ale potrzebuję więcej informacji niż fragment zrzutu ekranu.
Wygląda na to że jest już OK , mieliśmy tak na wszystkich mailach od allegro... Najgorzej, że niektóre maile były od razu przeczytane.... Kiedyś już to się zdarzyło...