anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o interwencję do Inpost

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

przesyłka nr.625735286466008122738384 zgodnie z informacją jaką uzyskałem od odbiorcy pozostała w multiskrytce , Inpost kontaktował się 15 list. w celu ustalenia zawartości oraz ew. znaków szczególnych co zostało w miarę możliwości opisane , od tamtej pory kontakt z przewoźnikiem się urwał , nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie zadane 21 list . Rozumiem ,że sytuacja jest trudna , ale klientka zaczyna się niecierpliwić .

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@InPost  .

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T nie często tu ostatnio bywam i zapomniałem jak to się robi ... dzięki😄

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  @InPost 

hej , bo zaraz będzie dyskusja i zerwę negatywa , am Bogu ducha winien

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria takie kwiatki tylko na allegro, negatyw i dyskusja za to że klient nie wyciągnął paczki 😄 wiesz że jest 50 / 50 że się odnajdzie równie dobrze po niej mógł ktoś dostać skrytkę do nadania i se wyciągnął, dla pewności nie czekaj na kontakt, tylko złóż reklamację w sumie to powinna zrobić to klientka bo już odebrała paczkę 😄 przynajmniej będziesz miał podkładkę w razie dyskusji 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 @InPost mam jednak nadzieję ,że wszystko się skończy pozytywnie ,przerobiłem podobną sytuację tylko w drugą stronę .....odbierałem z multiskrytki , wyganąłem kilka i udałem się do siebie / do sklepu / tam okazało się ,że mam dziką paczkę  ,a że to nie była paczka allegro dane nadawcy były na etykiecie , napisałem wiadomość i zapomniałem bo gość nie odpowiadał ,chyba po 2 tygodniach telefon z Inpost ....no mam cóś, ale oddzwonię za 1,5-2 godzinek jak wrócę na sklep i zweryfikujemy , na drugi dzień ze zleceniem po ,,dzikusa,, przyjechał kurier .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria masz rację, sam kiedyś jak były widoczne telefony, dzwoniłem do gościa i mu oddałem paczkę która była w mojej skrytce z moją paczką, ale jak wiesz połowa przytuli taką paczkę jako gratis od InPosta 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@kostas11 do jakiego momentu sprzedawca odpowiada za przesyłkę wysłaną do paczkomatu?

w przepisach prawa nie ma ani słowa o tym

@kostas11 kiedyś takie pomyłki załatwiało się samodzielnie ale szaleństwo rodo ukróciło ten proceder - paczka jest totalnie anonimowa

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry,

zgłoszenie w sprawie paczki jest nadal weryfikowane przez oddział. Na ten moment sugerujemy złożenie już oficjalnej reklamacji.

Reklamacja może zostać zgłoszona poprzez:

- formularz reklamacyjny pod linkiem: https://inpost.pl/kontakt/zloz-reklamacje

- kontakt z infolinią 722 444 000 / 746 600 000

poniedziałek – piątek 7:00 – 22:00
sobota 8:00 – 20:00
niedziela 8:00 - 18:00
święta 8:00 - 16:00

- kontakt poprzez czat bądź formularz kontaktowy pod linkiem: https://inpost.pl/kontakt

Równocześnie w imieniu firmy najmocniej przepraszam za powstałe niedogodności. 

oznacz moderatorów