anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o interwencję - kurier DHL nie odebrał paczek wczoraj i dziś

kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Proszę o interwencję, kurier DHL  nie odebrał nam wczoraj i dziś paczek, mimo zleconego podjazdu . Dotyczy zamówień: 

0989c310-9dff-11f0-a591-25f1c9e09dbd

a5938410-9f00-11f0-96ea-bf4f56b08af2

bb19f9e0-9f05-11f0-b465-492415e4339b

Dziękuję

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kaia-baby 

Działam w Twoim temacie. Proszę o cierpliwość, wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kaia-baby
#10 Popularyzator

Proszę o wykluczenie z jakości sprzedaży to zamówienie, bo już się liczy do statystyk 0989c310-9dff-11f0-a591-25f1c9e09dbd

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kaia-baby 

Zgłosiłem prośbę o wykluczenie tego zamówienia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kaia-baby 

Otrzymałem informację, że przesyłki będę dzisiaj zabrane.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Paczki zostały odebrane, być może też dlatego, że dodzwoniłam się do kuriera, ale od środy występuje jakiś problem ponieważ nasze zlecenia podjazdu nie trafiły do kurierów - dotyczy to również kuriera ONE. Kurierka One przyjeżdżała z własnej inicjatywy, bo wiedziała że u nas zawsze jest jakaś paczka, zleceń jednak nie miała mimo, iż my wysłaliśmy codziennie i wyświetla się iż podjazd zamówiony. Proszę o zweryfikowanie, dlaczego tak się dzieje. Dziękuję 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@kaia-baby czy możesz podać mi numery podjazdów, o których informacja nie dotarła do kurierów? Zgłoszę to. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Z informacji uzyskanej od kurierki nie otrzymała żadnego zlecenia od środy 1.10 - posyłam  przykładowe numer z każdego

Numer zlecenia podjazdu
22420022
Numer zlecenia podjazdu
22453543

Numer zlecenia podjazdu
22385805

Jak z dzisiejszym dniem to nie wiem ,bo jeszce nikogo po paczki nie było.
oznacz moderatorów

w_kiwi

@kaia-baby Przekazałam Twoje zgłoszenie do weryfikacji. Wkrótce wrócę z informacją. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ValueZone
#7 Wielbiciel

witam, próbowalem nadac przesylki w automacie dhl - system ma awarie, dzwonilem na infolinie - podobno jest ogólnopolska awaria, prosilem o zgloszenie do allegro ale z tego co widze nie ma nigdzie informacji. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @ValueZone, kiedy próbowałeś nadać przesyłkę? Z informacji, które otrzymałem, awaria została usunięta 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ValueZone
#7 Wielbiciel

miedzy 13 a 14, pozniej dzwonilem o 17 awaria dalej byla obecna.. ale dziękuje za informacje, nie mniej jednak prosilbym aby ów paczka nie byla liczona do jakości - Poinformowalem również klienta o zaistnialej sytuacji. 

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ValueZone Podaj proszę numer zamówienia lub numer przesyłki, o której wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ValueZone
#7 Wielbiciel

AD01372VA9

Dziękuje

oznacz moderatorów