anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o pomoc Allegro i nie tylko

MAMY ROZWIĄZANIE!
konto zamknięte
Nie dotyczy

@@cloudcloud @msniezek @_HolaOla_ mam do Was prośbę. Skontaktujcie się proszę ze mną telefonicznie bo chciałbym poprosić o m.in.odroczenie płatności a także jakieś grupowe poinformowanie moich klientów o braku możliwości wysyłki i zwrocie im pieniędzy za już opłacone zamówienia. W nocy z piątku na sobotę mieliśmy pożar. Spłonęła połowa budynku, wraz z dużą częścią towaru. Ja leżę poparzony w szpitalu. Mam oparzoną głowę, szyję, plecy i obie ręce (najbardziej powyżej łokci). Zanosi się na dłuższe leczenie. Żona z dziećmi są gdzieś w lokalu zastępczym. Obecnie nie mam jak zrobić przelewów i ogarnąć tematów z Allegro. Dlatego prosiłbym Was o kontakt telefoniczny bo ciężko mi pisać, a nie chcę aby pojawiły się zaraz jakieś dyskusje czy negatywy.

Jednocześnie jeśli ktoś jest zainteresowany przejęciem mojej firmy to również proszę o kontakt. Nie dam już rady ponownie wznowić sprzedaży, tym bardziej, że teraz czeka mnie długie leczenie, a pieniądze na życie i raty potrzebne, więc muszę jak najszybciej spieniezyc to co zostało.

oznacz moderatorów
137 ODPOWIEDZI 137
xyz96
#21 Demiurg#

Współczuję, trzymaj się. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia - to najważniejsze.

oznacz moderatorów
TOPe-commerce
#13 Ambasador#

@konto zamknięte trzymaj się i dużo zdrowia, gdyby była potrzeba wznowienia sprzedaży, ogarnięcia jakichś tematów z tym związanych to się odezwij albo odpisz tutaj postaramy się pomóc.

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@konto zamknięte jeżeli będziesz potrzebował jakiejkolwiek pomocy, nawet finansowej, daj koniecznie znać. Będziemy organizować pomoc dla Ciebie i Twojej rodziny. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte Poprosiłam już w Twoim imieniu właściwy zespół o pomoc i kontakt z Tobą w tej sytuacji. Jak tylko dostanę odpowiedź, wrócę do Ciebie z informacją. Dużo zdrowia! 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

Jeśli ktoś chce pomóc to można tutaj : 

https://zrzutka.pl/hsfhzc

@konto zamknięte 

Trzymaj się. Ściskam i mocno wspieram.

Nie dotyczy

@_HolaOla_ czy istnieje jakaś możliwość ze strony Gadane, na zorganizowanie jakiejś zrzutki na wsparcie @konto zamknięte w powrocie do zdrowia i pomoc dla jego rodziny. Nie ulega wątpliwości, że w tej trudnej sytuacji każda złotówka będzie dla nich ważna.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte Na ten moment nie mogę tego zagwarantować, ale na pewno sprawdzimy jakie mamy możliwości. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@_HolaOla_  Ja również apeluję o zorganizowaną pomoc.  Widzę tutaj linki do  zrzutki, ale  czy  to  jest  TA zrzutka ?  Chetnie dorzucę się  ale  chciałbym mieć pewność że to konkretnie dla tej osoby.  Oświadczenie moderatorki wystarczy.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@br. Tak, to jest ta zrzutka, bo jest podlinkowana w artykule w Gazecie Wrocławskiej.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@br. Nie jest to zbiórka organizowana przez nas, więc niestety ja nie mogę dać Ci takiego potwierdzenia. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
accadia
#13 Ambasador#

Allegro doświadczenie w licytacjach charytatywnych już ma. 
Przydałaby się opcja wsparcia istniejących i zweryfikowanych zrzutek (bądź stworzenie takiego projektu przez serwis). 

Wystawiając swoje oferty można byłoby wskazać cel, na który ma iść część pieniędzy ze sprzedaży oraz kwotę (powiedzmy możliwość ustawienia od 1 do 10%). Taki 1% od jednego sprzedawcy nic praktycznie nie znaczy, ale nie zapominajmy, że w kupie siła. 

Poszkodowanym życzę dużo zdrówka i wiary w to, że szybko się wszystko ułoży 🙂

Proponuję również stworzenie modnych na FB profili z licytacjami na określony cel - kiedyś prowadziłem taką akcję dla dziewczynki cierpiącej na poważnie schorzenia, więc mogę podpowiedzieć co i jak 🙂

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@br. 

Zrzutka z linku jest organizowana przez sąsiadów otoska, ale myślę, że zrzutka zorganizowana na Gadane miałaby duży potencjał, społeczność na pewno okazałaby wsparcie.

oznacz moderatorów
WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@br. Też mam obawy. Pomogę, ale muszę mieć pewność, że pomoc trafi do otoska, a nie do sąsiada organizującego zrzutkę.

Ula

Ula
oznacz moderatorów
ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@  Z niecierpliwością będziemy czekać na wiadomości o możliwościach i w jaki sposób możemy i my się do tego włączyć, Zrzutka swoją drogą ale i jakieś aukcje wystawiane na rzecz @www_otosek_pl tak coś na wzór wośp, że koszty za przesyłkę wracają do wysyłającego a za wygraną wpływa na  konto @www_otosek_pl       Będzie miał choć na opłacenie zaległości i zwroty dla klientów a przecież na leczenie i życie gdy nie ma możliwości  zarabiania też sporo potrzeba.a gdzie jeszcze odbudowa domu?

Pomoc bardzo duża jest potrzebna. Pokażmy, że mamy dobre serducha. Wierzę w Was!

Byliśmy z smjw, byliśmy z allegroludkiem w ich sprawach.

Bądźmy teraz z @www_otosek_pl niech chłopak zajmie się dochodzeniem do zdrowia a nie myśli o problemach z biznesem czy jak sobie żona z dziećmi radzą

Gdyby był podany jakiś adres to można by było pomoc rzeczową wysłać,@www_otosek_pl czy żona podajcie co najbardziej potrzebne, co się może przydać. Nie zostawimy Was samych!

Ty tylko chłopaku wracaj do zdrowia

#12 Orędownik#
  • @konto zamknięte  bardzo dobra inicjatywa👍 chetnie sie do niej dolacze.Moze administracja zorganizuje jakas zbiorke, trzeba pomoc czlowiekowi a w takich sytuacjach liczy sie i grosz i wsparcie duchowe. All czekamy🤔
oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i pomoc. Nie wyobrażacie sobie jakie to teraz dla mnie i mojej rodziny ważne. Dosłownie w ciągu 5 minut życie nam się zawaliło. Na szczęście ja z żoną jeszcze nie spaliśmy wtedy i zdążyliśmy jeszcze dzieci z góry ewakuować. Dosłownie 5 minut później i już by nas nie było bo nie byłoby szans wyjść z budynku.

oznacz moderatorów
kasi_ak
#12 Orędownik#

Najwazniejsze ze jestescie cali i zdrowi...reszte sie odbuduje💪👍

oznacz moderatorów
akcesoria-net-pl
#15 Entuzjasta#

Podbijam.

link do zrzutki https://zrzutka.pl/hsfhzc

oznacz moderatorów