Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@@cloudcloud @msniezek @_HolaOla_ mam do Was prośbę. Skontaktujcie się proszę ze mną telefonicznie bo chciałbym poprosić o m.in.odroczenie płatności a także jakieś grupowe poinformowanie moich klientów o braku możliwości wysyłki i zwrocie im pieniędzy za już opłacone zamówienia. W nocy z piątku na sobotę mieliśmy pożar. Spłonęła połowa budynku, wraz z dużą częścią towaru. Ja leżę poparzony w szpitalu. Mam oparzoną głowę, szyję, plecy i obie ręce (najbardziej powyżej łokci). Zanosi się na dłuższe leczenie. Żona z dziećmi są gdzieś w lokalu zastępczym. Obecnie nie mam jak zrobić przelewów i ogarnąć tematów z Allegro. Dlatego prosiłbym Was o kontakt telefoniczny bo ciężko mi pisać, a nie chcę aby pojawiły się zaraz jakieś dyskusje czy negatywy.
Jednocześnie jeśli ktoś jest zainteresowany przejęciem mojej firmy to również proszę o kontakt. Nie dam już rady ponownie wznowić sprzedaży, tym bardziej, że teraz czeka mnie długie leczenie, a pieniądze na życie i raty potrzebne, więc muszę jak najszybciej spieniezyc to co zostało.
@konto zamknięte No nie wiem czy sprawdzają, dawno nie byłem. Odpukać !!! 😕
@br. 100% wpłaty trafia do potrzebującego, a dopłata kosztów prowizji jest dobrowolna. Dobrowolna jest też jej wysokość, jeśli się na nią zdecydujesz.
Nie siej feków, bo niektórzy nie sprawdzą i nie wejdą na https://zrzutka.pl/hsfhzc
@akcesoria-net-pl Dokładnie. Można odptaszkować i żadnej prowizji nie wpłacać. Tak jest od zawsze na zrzutce.
@Kaliope_Brzeg , tak jak mówisz. Też uczestniczyłem w zrzutce, która objęła ok. 20 rodzin i czy opłacisz, czy nie, to Twoja dobra wola i odruch serca. Ważne, jak prawi @WREDZIA-W1 , by organizator (ka) zrzutki poddała się obowiązkowi weryfikacji, jak jest na stronie zrzutki.pl opisane, czyli od 12 lipca 2017. Aby napisać do organizatora(ki), trzeba się zalogować. To żaden kłopot.
@browzur Napisałam do dziewczyny organizującej zbiórkę. Mam nadzieję, że szybko odczyta.
Link do zbiórki:
@Kaliope_Brzeg , nie byłem gorszy od Ciebie😊 Należę do osób świadomie podejmującym decyzje, a tam, gdzie mam wątpliwości, pytam😊
A może kolega @konto zamknięte wrzuci tu swój nr konta i będzie najpewniejsza pewność.
@akcesoria-net-pl Wpłaciłem, nie ma problemu 😁
Ale to nie był fake z mojej strony. Ja rozumiem że organizator ma jakieś koszty, ale publiczne domaganie się dopłaty i to w znacznej procentowo wysokości, nie najlepiej świadczy o organizatorze. Wpłaciłem rzekomo bez prowizji ale wcale nie jest powiedziane że w końcu i tak potrącą sobie jakąś prowizję z wpłat uczestników.
Ale to już nie mój problem
@konto zamknięte
Krótko tu jestem i nie znamy się, ale jak tragedia, to trzeba pomóc.
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni. Głowa do góry i wracaj do sił. Poproś też kogoś aby wrzucił aktualną informację na stronie www sklepu, bo w momencie odwiedzin pokazywało prawie pięćdziesiąt osób.
Zdrowia !
@konto zamknięte Orzeszku...ale news z rana 😞 ! Zdrowia i jeszcze raz zdrowia ! Oczywiście pomożemy !
Dziękuję wszystkim uczestnikom tego wątku za tak wiele słów wsparcia dla @konto zamknięte, jednego z najbardziej aktywnych uczestników Allegro Gadane, który w sobotnim pożarze stracił dom. Swoją obecnością, ciepłym słowem i zrozumieniem pokazaliście, że Społeczność Allegro Gadane ma prawdziwą moc. Nie moglibyśmy zostawić @konto zamknięte w takiej sytuacji bez pomocy, dlatego już teraz mogę Wam potwierdzić, że jako Allegro:
@konto zamknięte jesteśmy z Tobą i Twoją rodziną oraz trzymamy kciuki za powrót do zdrowia.
Wracaj do nas szybko!
@_HolaOla_ @la_nika super inicjatywa i postawa, gratuluje pomysłów bo od tego tu jesteśmy aby sobie pomagać. Cała społeczność AG zjednoczyła się i wyraziła ogromne wsparcie ale to wy moderacja AG złamaliście stereotyp o allegro i w tym momencie dla
WAS WIELKIE BRAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję. Zarówno użytkownikom jak i portalowi Allegro. Wyróżnienia i anulowanie opłat na pewno ułatwi mi powrót. Choć nie wiem za ile czasu bo wiele wskazuje na to, że będę musiał być przeniesiony do specjalistycznego szpitala od oparzeń w Siemianowicach 😥 Z każdym dniem rany wyglądają bowiem coraz gorzej, a zdjęcia, które zamieszczono nawet w zbiórce to był sam początek, zanim to wszystko ostatecznie się pokazało 😥 Na szczęście życzliwość ludzi jakoś nas podtrzymuje. W zasadzie tylko ona bo gdybyśmy pozostali z tym sami, to nie wyobrażam sobie tego wszystkiego. Nawet żona powiedziała mi, że przez 42 lata życia, nie doznała takiego wsparcia od innych osób jak przez te ostatnie 2 dni.
Jeszcze raz bardzo WAM WSZYSTKIM dziękujemy !!! Nigdy Wam tego nie zapomnę i będę się w przyszłości starał nadal tutaj udzielać i pomagać na różne sposoby.
Cześć www_otosek_pl , nie znamy się , ale jak najbardziej dorzucamy swoją cegiełkę .
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i ślemy gorące pozdrowienia dla całej rodzinki 🙂
@konto zamknięte Absolutnie nie broń się przed Siemianowicami. W tym szpitalu robią cuda. Nie przesadzę jak powiem, że to najlepszy szpital w Europie pod tym względem.
@konto zamknięte wracaj do zdrowia, resztę odbudujesz, czekamy na Twój wielki powrót 😄
@konto zamknięte Siemianowice są najlepsze chcąc nie chcąc mają największe doświadczenie w podobnych przypadkach więc postawią cię do pionu 😉
Dom i biznes się odbuduje, na wielu z nas możesz liczyć również w tych sprawach więc teraz zdrowiej a później rozniesiesz allegro w wielkim powrocie 🙂
A tak z tego co zauważyłem to trzymaj się brodo BTNM \m/
_HolaOla_ BRAWO ALLEGRO . Po Waszym wpisie i prowizje jakby stały jakby się mniej uciążliwe . Teraz nasza kolej .
Trzymaj się www_otosek_pl i wracaj szybko 😀
Podbijam wątek do góry. Niech jak najwięcej ludzi przeczyta. Może się przyłączą do pomocy?
Trzymaj się @konto zamknięte ! Również się dorzucam. Obyś szybko wyzdrowiał 💪