anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o wyłączenie wysyłki ze statystyk

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Proszę o wyłączenie przesyłki nr  4ed76a90-9863-11f0-aa48-6ff09f196079 ze statystyk, KURIER ONE nie odebrał przesyłki z punktu, mo.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @ClearLife, zamówienie nie jest jeszcze opóźnione. Dopiero jutro zostanie to sprawdzone, więc jeśli jutro status zmieni się na opóźniony, będziemy mogli je wykluczyć.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Dzisiaj usłyszałem, że kurier po paczki nie przyjeżdża od 3 dni do punktu, mają już mnóstwo paczek, z którymi nie wiedzą co zrobić. Rozmawiałem ostatnio pod Waszym automatem z kurierem, który stwierdził, że odchodzi, może stało się to faktem ? Chciałbym, aby wyłączyć u mnie możliwości wysyłanie za pośrednictwem KURIER ONE, bo usługa nie działa jak powinna. Narażam się tylko na negatywy i rujnujecie moją obłsugę klienta. 

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Proszę o wyłączenie usługi, bo kurier od 3 dni nie odbiera paczek z punktu, co dzisiaj rano usłyszałem od pracowników, klienci kupują i myślą, że dostaną paczkę na drugi dzień, a raczej się to nie wydarzy.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Dziękuje za informację @ClearLife, z tego co widzę kurier odebrał dzisiaj przesyłkę o godzinie 13:19.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Dostałem minusowe punkty za wysyłkę po terminie, ponawiam prośbę o wykluczenie wysyłki z jakości sprzedaży

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ClearLife od jutra to zamówienie nie będzie brane pod uwagę w jakości Twojej sprzedaży. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów