Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o wyłączenie przesyłki nr 4ed76a90-9863-11f0-aa48-6ff09f196079 ze statystyk, KURIER ONE nie odebrał przesyłki z punktu, mo. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @ClearLife, zamówienie nie jest jeszcze opóźnione. Dopiero jutro zostanie to sprawdzone, więc jeśli jutro status zmieni się na opóźniony, będziemy mogli je wykluczyć.
Dzisiaj usłyszałem, że kurier po paczki nie przyjeżdża od 3 dni do punktu, mają już mnóstwo paczek, z którymi nie wiedzą co zrobić. Rozmawiałem ostatnio pod Waszym automatem z kurierem, który stwierdził, że odchodzi, może stało się to faktem ? Chciałbym, aby wyłączyć u mnie możliwości wysyłanie za pośrednictwem KURIER ONE, bo usługa nie działa jak powinna. Narażam się tylko na negatywy i rujnujecie moją obłsugę klienta.
Proszę o wyłączenie usługi, bo kurier od 3 dni nie odbiera paczek z punktu, co dzisiaj rano usłyszałem od pracowników, klienci kupują i myślą, że dostaną paczkę na drugi dzień, a raczej się to nie wydarzy. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuje za informację @ClearLife, z tego co widzę kurier odebrał dzisiaj przesyłkę o godzinie 13:19.
Dostałem minusowe punkty za wysyłkę po terminie, ponawiam prośbę o wykluczenie wysyłki z jakości sprzedaży
@ClearLife od jutra to zamówienie nie będzie brane pod uwagę w jakości Twojej sprzedaży.