Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę nadać paczek allegro mini, Nie ma znaczenie czy nadaję pojedynczo czy razem. Dodatkowo w innych urzadzeniach też nie działa
@dyryktyw podaj przykładowe zamówienie.
d3925ab1-16ae-11f0-99b8-2753d781f716
Mam to samo, tylko sam nagłówek. Widocznie jakaś chwilowa awaria.
u mnie tez nie działa, ani poczta ani dpd
To samo
Potwierdzam. U mnie to samo, sam nagłówek, bez przesyłki do wygenerowania etykiety.
Zamówienie nr 86bbd761-16be-11f0-9fdb-5bf8c825bd18
One Kurier - to samo.
Wygląda że wywala się javascript po kliknięciu w "Zapisz". Nic się wtedy nie dzieje i przestają działać inne skrypty na stronie (typy zmiana danych odbiorcy).
Nie testuje się zmian na produkcji, i to do tego w piątek...
@dyryktyw Zauważyliśmy chwilowy problem z nadawaniem przesyłek. Nasz zespół techniczny już ustala przyczynę. Przepraszam Was za nieprawidłowości.
Fajne macie pojęcie chwili, chciałbym żyć w takim świecie 🙂
Witam
mam problem nadawania paczek mini przesyłką poczty Polskiej
jest komunikat
Mam pytanie, jak długo jeszcze?
No tak, tylko, że przez "chwilowy problem" ucierpią moje statystyki bo paczek nie. wysłałem - nie miałem jak. Macie zamia coś z tym zrobić czy będę musiał się teraz odwoływać (albo jeszcze lepsze - staty pójdą w dół z Waszej winy)?
@dyryktyw podaj nam proszę numery zamówień, których dotyczyła awaria, wykluczymy je z jakości Twojej sprzedaży.
Mam nadzieję, że problem będzie rozwiązany przed 16:00. Do tej godziny jest u mnie otwarta poczta. Jakość sprzedaży wymaga, aby przesyłki nadać dziś przed tą godziną.
W przeciwnym razie będzie trzeba zawalić Pomoc Allegro wnioskami o usunięcia przesyłek z wyników JS...
Trochę nie rozumiem czemu my mamy wysyłać te wnioski skoro to problem allegro i do tego masowy...
Dzień dobry. Proszę o pomoc pracownika allegro. Nie możemy wygenerować etykiety Mini Przesyłka Allegro. Dziękuję
Nic nie można wygenerować...Chyba już zrobili sobie weekend.
Allegro One Box, DPD też nie działa.