Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zwracam się interwencję oraz pomoc do @supportu allegro, ponieważ sytuacja, która mnie spotkała, jest naprawdę frustrująca wydaje mi się że nie tylko mnie ale również innych sprzedających na allegro.
Użytkownik Woknoservis wylicytował trzy moje przedmioty, po czym… kompletnie zignorował obowiązek zapłaty. Zero kontaktu, zero jakiejkolwiek reakcji. Wygląda to na typową „zabawę w licytację”, niestety moim kosztem — blokuje sprzedaż, zabiera czas i wprowadza niepotrzebny chaos.
Jako sprzedający dokładam wszelkich starań, żeby działać zgodnie z zasadami Allegro, dlatego bardzo proszę o zdecydowaną reakcję, bo takie zachowanie pozbawia sensu uczciwe licytacje i utrudnia normalne prowadzenie sprzedaży.
Rozumiem że miał prawo się pomylić w jednej aukcji ale aż w trzech.
Liczę z całego serca na pomoc moderacji. Pozdrawiam serdecznie
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
3x to już chyba na czarna listę mozesz go dać i przez pół roku przynajmniej z tego konta sobie nie policytuje...
Tak Aniu masz rację lecz na allegro lokalnym nie ma takich możliwości. Naprawdę to już nie pierwszy raz gdzie licytują dla zabawy lecz nigdy nie zgłaszałem tego ze względu iż nie jestem człowiekiem aby robić komuś pod górkę lecz w dniu dzisiejszym już to mnie przerosło. Miejmy nadzieję że moderacja zareaguje w odpowiedni sposób.
@godinwood12 poprosiłam o weryfikację tego kupującego. Jeżeli wykryjemy naruszenia regulaminu, podejmiemy odpowiednie kroki.