Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam problem z nadaniem przesyłek poczty polskiej, jakaś awaria?
to samo,
przykład zamówienie
na infolinii nic nie wiedzą
U mnie to samo. Nie pobiera danych do EKN. Wywala info o nieprawidłowym tokenie, chociaż jest aktualny. Samego tokena nie da się odnowić bo strona wisi.
@JUSMAG_com @FANSPORT79 @nietylkodlamoli @Auto-Partner
Mamy potwierdzenie problemów po stronie przewoźnika. Prace nad przywróceniem sprawnego działania trwają.
Skoro nie działa ich system to pewnie będzie też problem w placówce pocztowej , za pół godziny muszę nadać kilkanaście przesyłek , co jeśli mi ich nie będą mogli przyjąć - zeskanować potwierdzając przyjęcie ?
Skanowanie na poczcie wcześniej wygenerowanych etykiet działa.
jeśli przełyka dziś nie wyjedzie to czy będzie brana pod uwagę w ocenach ?
można odznaczyć rozwiązanie problemu - awaria trwa nadal
wg komunikatu Szacowany czas naprawy godz. 20:00.
Witam, mimo że zgłaszałam wczoraj problemy z nadaniem, rozmawiałam z kimś z obsługi i musiałam przepraszać klienta za problemy techniczne z nie mojej winy, to do tego obniżono mi statystyki. Praca z Wami to czysta przyjemność.
Bardzo bym prosiła o nie branie poniższych zamówień do statystyk
pozdrawiam
@m_in_wonderland dziękuję, przekazałam już Twoje zamówienia do wykluczenia z jakości sprzedaży.
Bardzo proszę tez moje zamówienie wykluczyć
@dabtuner dzięki, zamówienie przekazane do wykluczenia.
U mnie też proszę wykluczyć zamówienie nr 87614a12-27c7-11ef-ab70-cb4493390667 .
Problem z nadawaniem trwa nadal . Nie można wygereować przesyłki w niektórych punktach nadawczych .
@TMPSKLEP problemy nie powinny już występować, dlatego spróbuj w trybie incognito i wyczyść pliki cookies. Zamówienie, które wskazałeś oczywiście wykluczymy.
U mnie to samo , nie działają przesyłki POCZTY POLSKIEJ - ELEKTRONICZNY NADAWCA również nie działa . Myślę że może być problem w związku z tym na poczcie z nadaniem przesyłek już gotowych .
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie można nadać przesyłek w EN - komunikat jak poniżej
Przesyłka została zapisana, ale zawiera błędy. (EN:12601)
Wystąpił błąd przy potwierdzaniu powiązania przesyłki z zamówieniem Allegro, należy spróbować ponownie zapisać przesyłkę, . (EN:81095)
U mnie pojawia się komunikat:
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Problem z zamówieniem przesyłki. try.again.
Czy są jakieś problemy z nadawaniem przesyłek Pocztex? Nie mogę wygenerować etykiety do zamówienia (Allegro odbiór w puncie Pocztex)
Wyskakuje informacja - Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
U mnie to samo