Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu wczorajszym wygenerowaliśmy normalnie etykietę Allegro Pocztex Kurier bez zamawiania odbioru. Na poczcie odrzucono przesyłkę twierdząc, że generuje im się jako przesyłka kurierska D2D. Anulowaliśmy etykietę, wygenerowaliśmy nową i to samo. Będziemy próbowali dzisiaj, albo nadamy innym kurierem. Zgłosiliśmy problem do Allegro i poprosiliśmy o wykluczenie zamówienia z jakości sprzedaży, ale widnieje nadal.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
0ff0b650-f379-11ee-8b4a-ff7556334787 |
@DobraWelna-eu poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia. Metoda dostawy jest poprawna więc powinni przyjąć przesyłkę na poczcie, nie jest to DPD. Mam nadzieję, że dzisiaj uda się ją nadać.
@DobraWelna-eu acha! Myślałam, że to literówka, a Pani na Poczcie widziała tam innego przewoźnika 🙂
Jednak D2D to nazwa Door to Door, nie Depot to Door, więc to mogłoby powodować problem, jeśli chciałeś nadać przesyłkę tego typu w punkcie.
Jeśli chodzi o wykluczenie tego zamówienia, to potrzebujemy potwierdzenie od przewoźnika, że występowały takie problemy z nadaniem. Bez takiego potwierdzenia, niestety nie będziemy mogli wykluczyć zamówienia.
Dzisiaj na nowej etykiecie poszło.