anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z nadaniem przesyłki Pocztex za pośrednictwem Wysyłam z Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
DobraWelna-eu
#10 Popularyzator#

W dniu wczorajszym wygenerowaliśmy normalnie etykietę Allegro Pocztex Kurier bez zamawiania odbioru. Na poczcie odrzucono przesyłkę twierdząc, że  generuje im się jako przesyłka kurierska D2D. Anulowaliśmy etykietę, wygenerowaliśmy nową i to samo. Będziemy próbowali dzisiaj,  albo nadamy innym kurierem. Zgłosiliśmy problem do Allegro i poprosiliśmy o wykluczenie zamówienia z  jakości sprzedaży, ale widnieje nadal.  

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

0ff0b650-f379-11ee-8b4a-ff7556334787
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@DobraWelna-eu poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia. Metoda dostawy jest poprawna więc powinni przyjąć przesyłkę na poczcie, nie jest to DPD. Mam nadzieję, że dzisiaj uda się ją nadać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
DobraWelna-eu
#10 Popularyzator#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dotyczy przesyłek Punkt-Drzwi

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@DobraWelna-eu acha! Myślałam, że to literówka, a Pani na Poczcie widziała tam innego przewoźnika 🙂 
Jednak D2D to nazwa Door to Door, nie Depot to Door, więc to mogłoby powodować problem, jeśli chciałeś nadać przesyłkę tego typu w punkcie. 
Jeśli chodzi o wykluczenie tego zamówienia, to potrzebujemy potwierdzenie od przewoźnika, że występowały takie problemy z nadaniem. Bez takiego potwierdzenia, niestety nie będziemy mogli wykluczyć zamówienia. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
DobraWelna-eu
#10 Popularyzator#

Dzisiaj na nowej etykiecie poszło. 

oznacz moderatorów