Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę się przelogować na drugie konto taki błąd się wyswietla {"errors":[{"code":"ERROR","message":"Not Acceptable","details":null,"path":null,"userMessage":"Not Acceptable","metadata":{}}]}
@Zibitpol Zanotowaliśmy dzisiaj awarię na stronie przy próbie wylogowania się. Problem został już rozwiązany i wszystko wróciło do normy. 🙂
{"errors":[{"code":"ERROR","message":"Not Acceptable","details":null,"path":null,"userMessage":"Not Acceptable","metadata":{}}]}
Mam ten sam problem, dokładnie taki sam kod
Już czyściłem przeglądarkę inną zainstalowałem, kompa przeleciałem CCleanerem by wszystko wykasować i nic nawet na innej przeglądarce ten sam problem.
U mnie ten sam błąd wyskakuje. O co chodzi??
@DrukujTanio Zanotowaliśmy dzisiaj awarię na stronie przy próbie wylogowania się. Problem został już rozwiązany i wszystko wróciło do normy.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Jak w temacie. Po kliknięciu "wyloguj" pojawia się:
Potwierdzam, również nie mogę wylogować się z konta allegro ani przełączyć z prywatnego na firmowy.
{ "errors": [ { "code": "ERROR", "message": "Not Acceptable", "details": null, "path": null, "userMessage": "Not Acceptable", "metadata": { } } ] }
Tak, to samo mam na komputerze stacjonarnym. No tego już chyba nie można "zwalić" na ciasteczka.
@Mido Zanotowaliśmy dzisiaj awarię na stronie przy próbie wylogowania się. Problem został już rozwiązany i wszystko wróciło do normy.
Przy próbie wylogowania otrzymuję powyższy komunikat
Nie mogę się wylogować. Po kliknięciu w "wyloguj" pada pytanie czy chcesz przetłumaczyć stronę z angielskiego. Obojętnie czy zrobię tak, czy nie. Nic się dalej nie dzieje
1
mam to samo.... "
{"errors":[{"code":"ERROR","message":"Not Acceptable","details":null,"path":null,"userMessage":"Not Acceptable","metadata":{}}]}
Mam to samo
Dlaczego podczas wylogowywania się z konta allegro nie mogę tego uczynić message "Not Acceptable"
@mim997 maja problemy techniczne. Trzeba czekać i robić zakupy 🤣
Mi pojawia się coś takiego @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_