anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem wpłaty Kupującemu przez Allegro

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

Witam, cześć

Dziś otrzymałem zwrocik towaru, szybka weryfikacja paczki i zawartości, chce dokonać zwrotu i jest problem 

Środki na Allegro są tyle ze przeskoczyły na PayU Allegro Finance oraz Przelewy24 Allegro Finance 

Standardowe PayU i Przelewy24 wyzerowane

Gdy chce dokonać zwrotu nie widzi środków na PayU oraz Przelewy 24 a formularz do zwrotu wpłaty chce pobrać środki ż PayU oraz Przelewy 24 które są wyzerowane przez Allegro Finance 

Jak mam dokonać zwrotu wpłaty? 

Później statystyki Jakości Sprzedaży biorą w łeb 

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@AR_Auto_Czesci  to kolejny sposób na przetrzymanie kasy😋, a pieniądze klientowi możesz zwrócić z własnego konta, przelewając środki na poczet zwrotu  

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@KOGIEL_T  wiem że mogę z konta bankowego zrobić przelew ale wtedy nie jest uwzględniane to w jakości sprzedaży i mam ujemne punkty w szybkich zwrotach wpłat

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@AR_Auto_Czesci nie chodzi o to abyś przelał pieniądze bezpośrednio dla klienta, ale możesz "doładować " swoje konto do zwrotów na Allegro i zrobić zwrot przez Allegro, wówczas punkty nie będą odjęte i dodatkowo będziesz miał na plusie za szybkie zwroty😉, a oni sobie przetrzymają Twoja kasę 

oznacz moderatorów