Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zgłaszam poważny problem związany z prezentacją moich ofert na Allegro:
nie pojawia się logo sprzedawcy,
nie są widoczne zestawy produktów,
Próbowałam w różnych trybach: zalogowana, anonimowo - efekt ten sam, nie wyświetla się prawidłowo.
Problem występuje na dwóch moich kontach dla każdej oferty.
Proszę o wyjaśnienie:
czy jest to planowana zmiana w prezentacji ofert,
czy też jest to błąd techniczny,
czy mogę liczyć na przywrócenie widoczności rabatów, zestawów, logo i przycisku „Edytuj” pod ofertami.
Obecny sposób prezentacji moich ofert jest dla mnie bardzo niekorzystny i znacząco utrudnia sprzedaż.
Proszę o pilną odpowiedź i wskazanie rozwiązania.
Z poważaniem, Elena, elegance_style
Prosimy o odpowiedź prawdę co się dzieje na allegro
No namieszali z widokiem biznes. Na szczęście prywatni widzą to normalnie 🙂
Mało powiedziane będzie wnet godzina i niema wciąż moderatora do odpowiedzi
Super! Masz rację - to zepsuty widok na biznesowym. Odłączyłam i jest OK. Nie uważam, że to jest rozwiązaniem problemu.
Cześć @Elegance_style, zgłosiłem Twoją sprawę do odpowiedniego działu. Gdy tylko otrzymam odpowiedź, wrócę tutaj jak najszybciej.
Wracam @Elegance_style, otrzymałem informację, że na ten moment problemy, które zgłaszasz są funkcjami w trakcie implementacji. Wkrótce zostaną one dodane do Allegro Business.
W przypadku rabatów w Allegro Business nie mamy rabatów dedykowanych dla klientów B2C. Masz za to możliwość wyświetlenia rabatów B2B, możesz to zrobić w sekcji Reklama i promowanie -> Rabaty B2B.