Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wygenerować etykiety Poczty Polskiej, pokazuje mi błąd przewoźnika zewnętrznego. Czy allegro wie coś o tym, i czy możliwa jest Wasza interwencja jako pośrednika w usłudze?
Witam nie mogę wysłać pocztą przesyłki zagranicznej-automat packeta nr przesyłki 60677dc0-a806-11ef-9a88-958277a5f60b wyskakuje błąd Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@CentrumOgrodu_MB czy mogę Cię poprosić o przesłanie zrzutu ekranu, na którym widoczne będą informacje o przesyłce (waga i wymiary) oraz komunikat o błędzie?
już się udało
Czasem działa, czasem nie działa. Śnieg spadł i dla tego pewnie 😉
Potwierdzam, nadal występuje ten problem.
U mnie to samo, generowałam po 1 sztuce, to się w końcu udało, ale zbiorczo nie, wyskakiwał błąd przewoźnika.
AKTUALIZACJA 22.11.2024 g. 11:07
Otrzymaliśmy informację od Poczty Polskiej, że problem nie występuje i nie powinny występować problemy z nadawaniem przesyłek.
@KOGIEL_T @GaleriaAV @Klocko-m-ania @woytecw otrzymaliśmy potwierdzenie dotyczące problemów Poczty Polskiej. Pracują już nad rozwiązaniem.
Witam
Pojawia mi się taki komunikat przy generowaniu etykiety: Wystąpił błąd w systemie zewnętrznego przewoźnika
Myślałem że może Poczta ma problemy i trzeba poczekać.
To było wczoraj ale dzisiaj znów to samo. Zamówienie jest ze Smartem więc wysyłka innym kanałem niż Allegro jest nieopłacalna.
Dotyczy zamówienia: 925101c0-a71c-11ef-8ed9-075b8196e10d
Rozmiar przesyłki: 39x10x9 cm waga 1.6 kg
Ma ktoś może pomysł co z tym dalej zrobić?
Obawiam się że Allegro popełniło błąd i zaoferowało, a Kupujący wybrał, punkt odbioru, który nie jest punktem odbioru.
a Pocztex jak teraz jest , w smarcie ujęty; @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@www_nowytoner_pl Poczta Polska miała dzisiaj problemy techniczne. Otrzymaliśmy informację, że wszystko działa już prawidłowo. Dlatego spróbuj proszę ponownie nadać przesyłkę dla tego zamówienia.
Wprowadziłem parametry przesyłki od nowa i dalej to samo. Ja próbuję tą etykietę wygenerować od wczoraj, mniej więcej od południa.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@www_nowytoner_pl ok, dziękuję za informację! Przesłałam to na konsultację, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@www_nowytoner_pl konieczny będzie kontakt z kupującym, aby wskazał inny punkt odbioru przesyłki, ponieważ masz rację, ten który kupujący wybrał, został zlikwidowany.
Wiadomo czy dzisiaj będzie jeszcze możliwość nadania przesyłek poczty polskiej?
Nie zostały, ponieważ nadal nie mogę nadać paczek
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
Po raz kolejny nie ma możliwości wygenerowania etykiety Poczta Polska