anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produkty tymczasowe

ClothesHolic
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, 

Od kiedy nie będzie można już wystawiać produktów tymczasowych w kategorii "Moda"? 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

rezispl
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Pozwolę sobie oznaczyć wszystkich moderatorów w przypadku, gdyby określony moderator nie mógł mi odpowiedzieć. Dalej nie możemy wystawiać ofert z produktami tymczasowymi w Modzie z powodu przekroczenia limitu tworzenia produktów.

oznacz moderatorów

rezispl
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT Dalej bez zmian w naszym temacie. Tym samym mija tydzień odkąd testy kończą się nieoczekiwanymi i niezapowiedzianymi zmianami - nadal nie wiadomo, czym dokładnie one są.

Z całym szacunkiem, bo wiem że nie zależy to od moderacji forum i nie mam do was pretensji ale... zakrawa to na śmieszność.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@rezispl rozumiem, że może być to dla Ciebie frustrujące. Dlatego pozwól, że przekaże Twoją opinię do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

rezispl
#9 Pomysłodawca

@gdvorek Nie prosiłem o przekazanie opinii. Ja chcę w pierwszej kolejności wiedzieć, na czym w ogóle stoję. Jesteśmy w krytycznej sytuacji i możemy utracić płynność finansową. Może zabraknąć na pensje. W tym momencie zawieszono nam sprzedaż za przewinienie, do którego nie przekazano nam żadnych konkretnych szczegółów. Nie możemy wystawiać aukcji ze względu na przeklęty limit tworzenia produktów, kiedy spora część naszego asortymentu jest wystawiana z produktami tymczasowymi. Jak mam nie tworzyć duplikatów, gdy produkty tymczasowe dotyczą tylko jednej oferty? Nasza sytuacja by się poprawiła, gdybyśmy mogli sprzedawać. Niestety mimo zapewnień, dalej nie możemy wystawiać.

Proszę o zdjęcie ograniczenia na czas zgłoszenia, ponieważ bez tego jesteśmy niezdolni do funkcjonowania.

oznacz moderatorów