Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mam możliwości korzystania z polskich banków w Polsce, jakie konto możecie zaproponować ?
Proszę o pomoc , dziękuję
@TOOLS-VET warunkiem jest przyjmowanie przelewów w złotówkach, więc polecam Revolut. Wypłaty na rachunek zagraniczny zlecane są:
- 1 dnia miesiąca dla kwot poniżej 100 zł
- 1 i 14 dnia miesiąca dla kwot od 100 do 4 000 zł
- codziennie dla kwot powyżej 4 000 zł.
W tym wątku znajdziesz pomocne informacje na temat aktywacji wypłat na konto Revolut.
Miałem to zaproponowane z kontem ZEN , założyłem konto i się okazało że PAYU nie honoruje konta ZEN. Obcych operatorów . Doradca allegro mi tak podpowiedział. REVOLUT jest polski ? coś się zmieniło ? Proszę o odpowiedz, pozdrawiam , Krzysztof
Nie jest polski. I z tego co pamietam mieli solidny wyciek danych swoich klientów. I znając prawdziwe realia ten wyciek trzeba pomnożyć przynajmniej x10. Jak to było z koronawirusem w PL kiedy *rzondzoncy* mowili o 50.000 nowych zakazen a specjalisci kazali to mnozyc x10 bo przeciez nie kazdy byl testowany.
Dziękuję za info 🙂 A REVOLUT ma polskie menu w aplikacji ? pozdrawiam
Tak, ma polskie menu w aplikacji i wszystkie komunikaty są w języku polskim.
dziękuję 🙂
@TOOLS-VET, od 9 listopada 2022 nie aktywujesz u nas wypłat na ZEN. Natomiast operatorzy finansowi dostępni na Allegro akceptują konto do wypłat na rachunek zagraniczny Revolut.