anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o interwencję w sprawie przesyłki Allegro A001R1PL53

mikeza
#21 Demiurg#

Witam, kupujący wiesza na mnie psy, więc proszę o interwencję allegro w sprawie przesyłki Allegro A001R1PL53, która od 13.03 jest ciągle w doręczeniu ??

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@mikeza Weryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

będę wdzięczny, bo zaczynają się niecenzuralne słowa w dyskusji od klienta. A ja tutaj nic nie jestem winny.

pecela
#18 Luminarz#

@mikeza 

Kurier odebrał przesyłkę 12 marca. Regulaminowy termin doręczenia to trzy dni robocze, wobec czego termin dostawy upływa 18 marca. Dzisiaj jest dopiero 17 marca.

Na chwię obecną nie więc żadnych podstaw do interwencji, bo zwyczajnie nie upłynął jeszcze termin doręczenia. Niestety terminy dostawy podawane przez Allegro nieuwzgędniają terminów podawanych przez przewoźników.

Regulamin Allegro One

§ 1. DEFINICJE
2. Terminy i definicje użyte w niniejszym Regulaminie, pisane wielką literą, niezależnie od tego czy występują w liczbie pojedynczej czy mnogiej, mają następujące znaczenie:

"Next Day" ("Dostawa jutro") – Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze);

oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

@pecela niby tak, ale to jest paczka do punktu i skoro kurier ma ją od czwartku ze sobą, to trochę dziwne, że do dzisiaj jej nie doręczył do punktu docelowego, a jej stan się nie zmienia od 13.03. jakby są zwrócił na magazyn to również powinna być zeskanowana.

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@mikeza Doradca skontaktował się już z punktem. Prawdopodobnie etykieta z paczki nie została zeskanowana. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów