Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od lat sprzedaję na waszym portalu kalendarze w cenie 99 zł.
A od tego roku, gdy klient wejdzie w kategorie kalendarze książkowe ma do wyboru 3 przedziały cenowe:
16-22 zł – 30%
22-44 zł – 50 %
44-66 zł – 20%
suma daje 100 % więc sugerujecie, że nie ma innych kalendarzy.
W takim razie po kliknięciu w który przedział cenowy wyświetlą się moje kalendarze?
Dlaczego mnie dyskryminujecie i ograniczacie mi sprzedaż?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_

Cześć, @--KupTeraz--. Wyświetlane przedziały są jedynie propozycją i nie obligują kupującego do wyboru jednego z nich, nie narzucamy tego.
Jeśli kupujący nie zaznaczy żadnego z tych przedziałów, to zobaczy każdą opcję w każdej cenie.
Ale przedziały sugerują, że są to wszystkie oferty, ponieważ suma daje 100%.
W takim razie po kliknięciu w który przedział cenowy wyświetlą się moje kalendarze?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@--KupTeraz--, to nie jest wskaźnik % ofert, tylko wskaźnik % kupujących, którzy wybrali oferty w tym konkretnym przedziale cenowym.
Tak jak wspomniałam, jeśli kupujący nie zaznaczy żadnego z tych przedziałów, to zobaczy każdą opcję w każdej cenie - także Twoje oferty, które znajdują się poza proponowanymi przedziałami cenowymi.
Ale kłamiecie, bo to nie jest 100% sprzedaży, a wasze przedziały tak sugerują.
Wykluczacie moje oferty - widzę po statystykach wyświetleń.
Nie odpowiedziała mi Pani na pytanie:
Po kliknięciu w który przedział cenowy wyświetlą się moje kalendarze?
@--KupTeraz--, wskaźnik % może codziennie ulegać zmianie w zależności od decyzji zakupowych klientów. Twoje oferty nie są w żaden sposób dyskryminowane lub ograniczane. Są one widoczne na listingu ze wszystkimi ofertami w tej kategorii.
Dopiero gdy kupujący zdecyduje, że chce wyfiltrować oferty w konkretnym zakresie cenowym Twoje oferty poza tym zakresem nie będą widoczne, np. gdy klient wybierze zakres od 22 - 44 zł, a Twoja oferta kosztuje 99 zł, to nie pojawi się u niego na listingu - analogicznie jest wtedy, gdy klient w filtrach wpisuje maksymalną cenę.
@MiMary tutaj @--KupTeraz-- ma rację trochu to dyskryminuje droższe oferty bo ni jak nie ma innych zakresów, powinno być czwarte od 67 zł wzwyż 😞 zrobiłem test i pewnie wybrał bym z dostępnych przedziałów myśląc że droższych nie ma 😞
Szkoda ba n dziś mali sprzedawcy odpadają z Allegro, sam już zrezygnowałem ze smarta i powolna ewakuacja, za to sklep i inne portale zaczynają hulać, a Wy zamiast zatrzymać firmy to ich zniechęcacie a potam wysyłacie mailing zapraszając firmy do sprzedaży u Was, co za sens ?