Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam! Gdzie znajdę dane do przelewu weryfikacyjnego w walucie?
Wybrałam opcję „szybki przelew” i skierowało mnie na przelew złotówkowy.
Więc chyba powinnam była wybrać przelew tradycyjny, by Allegro podało mi dane do przelewu.
Teraz tych danych nie mogę nigdzie znaleźć.
Proszę o podpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam.
@koszyk2211 było kontynuować , Twój bank prewalutowałby wpłatę , zgodnie z cennikiem
Dzięki. Już to wcześniej przerabiałam na innym swoim allegrowym koncie – nie przewalutuje. Kieruje mnie na złotówkowe konto a nie na subkonto walutowe w EU. Nie potrzebuję złotówkowego weryfikować lecz subkonto walutowe.
Przy próbie kontynuowania przelewu – uparcie kieruje mnie na złotówkowe. Wybrałam złą metodę przelewu i nie mam teraz możliwości powrotu do wyboru metody przelewu.
Teraz sobie przypominam tę poprzednią swoją batalię z weryfikacją WALUTOWEGO – że trzeba wybrać metodę TRADYCYJNEGO przelewu, wtedy Allegro podaje dane.
Jestem przyblokowana.
@koszyk2211 poproszę o potwierdzenie czy dotyczy to konta z którego piszesz? Chcesz dodać nowy numer konta do wypłat w innej walucie, niż PLN i nie korzystać z przewalutowania?
Tak, to konto, z którego piszę. Chcę dodać nowy numer konta do wypłat w EU (jest to walutowe subkonto w moim banku w Polsce) i nie chcę korzystać z przewalutowania podczas przelewu weryfikacyjnego. Wypłaty będą przewalutowywane z koron na Eu
@koszyk2211 ok, dziękuję! Działam w tej sprawie, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Dziękuję!
@koszyk2211 okej, przepraszam, że czekałaś, gotowe 🙂
Możesz teraz wybrać przelew tradycyjny i wykonasz go tutaj, teraz powinno już wszystko przejść, a gdyby były jakieś problemy, to poproszę o info 🙂
Odblokowało! Bardzo dziękuję! 😊
Wybrałam teraz „przelew tradycyjny” i gładko przelało z subkonta walutowego.
Widzę, że odbiorca też jest w ING, więc powinno pójść szybko 😊
Raz jeszcze dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, miłej niedzieli (jeśli pracująca może być miła)!
Alina
@koszyk2211 super! Bardzo się ciesze, że się udało i dziękuję za info! 🌞
Miłej niedzieli!