anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Punkty - jakość sprzedaży - dyskusja

MAMY ROZWIĄZANIE!
ClothesHolic
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, 

Mam w jakości sprzedaży 15/70 pkt w dyskusjach. Ostatnia zamknięta w kwietniu. W jaki sposób liczone są punkty?

I drugie moje pytanie to czy można wykluczyć z jakości sprzedaży jedną transakcję? Pani prosi o późniejszą wysyłkę. Numer zamówienia: 43713640-4c46-11f0-ae85-bb2e99c0d0fd

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
ClothesHolic
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ClothesHolic przepraszam najmocniej za wprowadzenie w błąd.

Oczywiście wykluczymy z jakości sprzedaży taką przesyłkę. Jeśli masz wiadomość od klienta w Centrum Wiadomości i wyślesz nam zrzut ekranu. Wykluczymy ją dopiero jak przesyłka będzie opóźniona.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
ClothesHolic
#8 Zapaleniec

Zrzut ekranu_opóźniona przesyłka.png Zrzut ekranu_centrum wiadomości.png

Dzień dobry, 

Czy tyle wystarczy do wykluczenia?

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @ClothesHolic. Zamówienie jeszcze nie wlicza się do wskaźników jakości sprzedaży. Dopiero 24 czerwca znajdzie się w statystykach. Jeśli po tym czasie będzie widniało jako opóźnione, daj znać - wtedy przekażemy je do wykluczenia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ClothesHolic
#8 Zapaleniec

Dziękuję za odpowiedź. Teraz już wiem wszystko.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ClothesHolic na ogólne pytanie jak liczymy punkty, znajdzesz dokładne informacje w naszym artykule pomocy - zachęcam do zapoznania się z nim.

Jeśli chodzi o drugie pytanie, to nie możemy wykluczyć takiego zamówienia. Jeśli klientka chciała otrzymać póżniej wysyłkę to słusznym było złożenie zamówienia w preferowanym terminie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów