Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam w jakości sprzedaży 15/70 pkt w dyskusjach. Ostatnia zamknięta w kwietniu. W jaki sposób liczone są punkty?
I drugie moje pytanie to czy można wykluczyć z jakości sprzedaży jedną transakcję? Pani prosi o późniejszą wysyłkę. Numer zamówienia: 43713640-4c46-11f0-ae85-bb2e99c0d0fd
@ClothesHolic przepraszam najmocniej za wprowadzenie w błąd.
Oczywiście wykluczymy z jakości sprzedaży taką przesyłkę. Jeśli masz wiadomość od klienta w Centrum Wiadomości i wyślesz nam zrzut ekranu. Wykluczymy ją dopiero jak przesyłka będzie opóźniona.

Dzień dobry,
Czy tyle wystarczy do wykluczenia?
Cześć, @ClothesHolic. Zamówienie jeszcze nie wlicza się do wskaźników jakości sprzedaży. Dopiero 24 czerwca znajdzie się w statystykach. Jeśli po tym czasie będzie widniało jako opóźnione, daj znać - wtedy przekażemy je do wykluczenia.
Dziękuję za odpowiedź. Teraz już wiem wszystko.
@ClothesHolic na ogólne pytanie jak liczymy punkty, znajdzesz dokładne informacje w naszym artykule pomocy - zachęcam do zapoznania się z nim.
Jeśli chodzi o drugie pytanie, to nie możemy wykluczyć takiego zamówienia. Jeśli klientka chciała otrzymać póżniej wysyłkę to słusznym było złożenie zamówienia w preferowanym terminie.