anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

powód usunięcia wątku

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@mdrogeria usuwamy (i zawsze usuwaliśmy) wątki, których jedyną treścią są linki. Gadane nie służy do propagowania zewnętrznych treści. Nie mamy oczywiście nic przeciwko linkom wklejanym kontekstowo w wątkach powiązanych tematycznie z treścią linku oraz jako dodatek do dłuższych wypowiedzi.

Natomiast najgorsze, co może zrobić autor usuniętego wątku, to wrzucić go ponownie, a po blokadzie wypowiedzi wrzucić go trzeci raz z innego konta.

Nawiasem mówiąc, usuwamy też wątki o treści "dlaczego ten wpis został usunięty" - takie rzeczy należy wyjaśniać drogą mailową (zgodnie z zapisami regulaminu) - ale jak widać, czasem trzeba zrobić wyjątek...

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Łapka w dół.

Mnie tam ten link akurat zaciekawił jak pewnie większość tych użytkowników co zdążyli go zobaczyć... I nie ma co tego chować. Przecież wpisy z artykułem czy bez niego są tu i tak co dzień....

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@AnnaG-Antyki jest mnóstwo ciekawych linków w internecie, ale Gadane to nie jest katalog stron internetowych. Nie widzę problemu w założeniu wątku, w którym jakieś zagadnienie powiązane z Allegro jest dyskutowane, w takim wątku można wtedy umieścić linki do artykułów na ten temat. Takie wpisy są (przykład) i nic z nimi nie robimy. 

@mdrogeria w wątku, który usunąłem, nie było żadnej treści - tylko goły link. A o zmianie, o której piszesz, już wątek istnieje - o tutaj - nawet zabierałeś w nim głos. Gdyby link był wklejony właśnie w tym wątku, nikt by go nie usuwał.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@msniezek widzisz ....nawet nie Wiesz co usunąłeś z taką determinacją eliminujcie wszystko co wpływa na Wasz wizerunek choć jest prawdą  ,przeczytaj  ,przeliteruj link , który wskazałem i powiąż go z wątkiem o , którym mowa  ,boicie się własnego cienia , pochłania was breja , którą stworzyliście . Usuń teraz  ten wątek i daj mi bana , to jedyne co potrafcie robić koncertowo .

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@mdrogeria rozumiem doskonale, dlaczego uznałeś, że rozpowszechnianie tego typu propagandy może być dla Ciebie korzystne, ale wystarczy spędzić 5 minut na Gadane, żeby się przekonać, że jest tu dostępnych całe mnóstwo dyskusji, które "wpływają na nasz wizerunek" 🙂 Tak samo wystarczy pobieżnie przejrzeć wyniki finansowe Allegro, żeby wyrobić sobie własną opinię na temat tego, "jak bardzo chwieje się nam grunt pod nogami".

Wątek, który wskazałeś, był konsekwencją usunięcia pierwszego wątku. Został usunięty na podstawie punktu 4.1k załącznika 15 do Regulaminu Allegro:

4.1 (...) w szczególności zabrania się umieszczania Postów i Materiałów:

k) których tematem są działania moderatorskie (tego rodzaju treści należy kierować drogą mailową na adres spolecznosc[@]allegro.pl ),

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@msniezek w wątku , który usunąłeś była ciekawa treść , lik również był interesujący , brawo , bawcie się tak dalej , to świadczy tylko o tym jak mocno chwieje się się Wam grunt pod nogami 

DO WSZYSTKICH !! czas  stąd spadać , osobiście nie czuję się kapitanem tego statku , nie mam ochoty walczyć o swoje pieniądze , w tym kierunku to idzie .

oznacz moderatorów