Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przyszła starość i z nią potrzeba / może i nie potrzeba raczej myśl o pozbyciu się ,,przydasiów ,, starych gratów w większości po- PRL-owskich ,głównie narzędzi z warsztaciku , który likwiduję / przyczyna opisana wyżej + brak sił / .Szkoda tego wyrzucić bo gro z nich jest w bardzo dobrym stanie ,a niektóre ,jak gwintowniki czy noże do gwintownic nawet w oryginalnych opakowaniach ....do rzeczy...
Mam jak Wiecie konto firmowe , ale również prywatne , używane wyłącznie do zakupów , na firmowym tego nie wystawię / wiadomo / , z Lokalnie mnie wyrzuca więc pozostaje to prywatne i pytanie ..
...czy jest jakaś możliwość powiązania obydwóch kont czy założenia nowego prywatnego powiązanego z firmowym żeby nie przechodzić chorej weryfikacji .
@mdrogeria do obu kont allegro będzie te same konto bankoweg?
@Client:44052296 tak myślę , do sprzedaży firmowej używam konta osobistego , udokumentowanie prywatnej sprzedaży na ew. potrzeby US nie stworzy problemu .
nie chcesz sobie robić fotek z towarem i dowodem w ręku, a potem wysyłać tego do allegro 🙂
@RED tak , właśnie o to mi chodzi
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ ?
@mdrogeria, nowe konto zakładasz tak samo jak istniejące - musisz wówczas ponownie przejść weryfikację.
@julienail kijowo , pozostaje odpuścić sobie allegro , za dużo zachodu .
Ja tam bym się nie martwiła. Sprzedaję różne graciory i nigdy na żadnym koncie takich fotek nie wołali. Oni tego chcą tylko od sprzedających konkurencyjne towary, a nie od garażowych wyprzedaży.