anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest jakaś możliwość powiązania konta prywatnego i firmowego?

mdrogeria
#21 Demiurg#

Przyszła starość i z nią potrzeba / może i nie potrzeba raczej myśl  o pozbyciu się ,,przydasiów ,, starych gratów w większości po- PRL-owskich  ,głównie narzędzi z warsztaciku , który likwiduję / przyczyna opisana wyżej + brak sił / .Szkoda tego wyrzucić bo gro z nich jest w bardzo dobrym stanie  ,a niektóre ,jak gwintowniki czy noże do gwintownic nawet w oryginalnych opakowaniach ....do rzeczy...

Mam jak Wiecie konto firmowe , ale również prywatne , używane wyłącznie do zakupów , na firmowym tego nie wystawię / wiadomo / , z Lokalnie mnie wyrzuca więc pozostaje to prywatne i pytanie ..

...czy jest jakaś możliwość powiązania obydwóch kont czy założenia nowego prywatnego powiązanego z firmowym żeby nie przechodzić chorej weryfikacji .

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mdrogeria do obu kont allegro będzie te same konto bankoweg?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44052296 tak myślę , do sprzedaży firmowej używam konta osobistego , udokumentowanie prywatnej sprzedaży na ew. potrzeby US nie stworzy problemu .

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

nie chcesz sobie robić fotek z towarem i dowodem w ręku, a potem wysyłać tego do allegro 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria, nowe konto zakładasz tak samo jak istniejące - musisz wówczas ponownie przejść weryfikację. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@julienail kijowo , pozostaje odpuścić sobie allegro , za dużo zachodu .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ja tam bym się nie martwiła. Sprzedaję różne graciory i nigdy na żadnym koncie takich fotek nie wołali.  Oni tego chcą tylko od sprzedających konkurencyjne towary, a nie od garażowych wyprzedaży.

oznacz moderatorów