Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
W wielu kategoriach mamy narzucone pole wyboru przez portal allegro (Apple Lightning). Możemy wybrać:
Nie można edytować, nie można zmienić, należy wybrać. Na dziś blisko 70tys ofert z nazwą Apple Lightning.
Niestety usunięto mi 10 ofert, upomnienia ze standardową regułką o wprowadzeniu w błąd co marki i pochodzenia produktu z uwagi, iż wyszczególniony w dodatkowym wyposażeniu urządzenia jest kabel USB Typ C --> Apple Lightning
W odpowiedzi na ticket 49634540 otrzymałem informacje, że nie można używać nazwy Apple Lightning a jedynie Lightning.
To jak to jest? W jednej kategorii narzucony wybór Apple Lightning i blisko 70k ofert a w drugiej zabronione? To jakaś pomyłka czy wznosimy się na jakieś wyżyny abstrakcyjnego absurdu?
@BigMaras widzę, że otrzymałeś wyczerpującą odpowiedź w tym temacie i dodatkowo proszę o cierpliwość w zgłoszeniu nr 49634540 otrzymasz doprecyzowanie.
Oferty zostały usunięte, ponieważ tytuł lub opis oferty, może wprowadzać w błąd.
@gdvorek Nie tytuł, Nie opis. W parametrach dodatkowych, wyposażenie, było dokładnie to sformułowanie "Kabel USB Type-C --> Apple Lightning". To jedyny zarzut.
Tak, dostałem wyczerpującą odpowiedź, że chodzi o "Apple Lightning". Jak ma zatem się ten zarzut to pola wyboru w wielu kategoriach kablowych gdzie sam portal narzuca wybór "Apple Lightning"
Czy zatem oznacza to, że 70 tys ofert z Apple Lightning w nazwie i opisie jest zgodnie z regulaminem Allegro a w innej kategorii dodatkowego wyposażenie Apple Lightning jest wprowadzeniem w błąd kupującego co do pochodzenia towaru?
Czy nie ma tutaj delikatnie mówiąc sprzeczności?
Zrozumiałbym gdyby Allegro zamknęło 70tys ofert, usunęło pola wyboru Apple Lightning z wyboru a tak mamy do czynienia z absurdem.
@BigMaras otrzymałem informację, że Twoje zgłoszenie 49634540 jest konsultowane, dostaniesz odpowiedź mailową. Proszę o cierpliwość.