anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"ZMIENIAMY DYSKUSJE"

FHU_ADAMS
#11 Animator#

"Zmieniamy dyskusje 

Od teraz Dyskusje zakładane z powodów reklamacyjnych są oznaczone jako reklamacje. Dodatkowo rozszerzyliśmy filtry o nowe opcje oraz prezentujemy więcej informacji na miniaturze pojedynczej sprawy. Od 1 Lipca będzie dostępna już tylko nowa wersja.

Obecnie w nowej wersji mogą występować drobne niezgodności, nad których poprawą pracujemy - nie mają one wpływu na jakość sprzedaży".

Ja jednak trochę popanikuję na zaś, bo jest 27 czerwca, "zmienione dyskusje" to jedna wielka gama pomyłek, glitchów i bugów, a 1 lipca nadchodzi wielkimi krokami. Wprowadzone zmiany są w porządku, ale czy na pewno stronka będzie działać poprawnie od 1 lipca? Na razie filtry "pokaż nieodczytane" i "czekające na moją odpowiedź" w ogóle nie działają. W tych pierwszych widzę dyskusje, w których już nawet odpisano klientowi, w tych drugich również... Na tym naszym koncie wisi jedna stara dyskusja, dawno zakończona, a ona pojawia się w filtrze "czekające na moją odpowiedź". Prowadzę sprzedaż dwóm firmom i na obu kontach jest ten sam problem. Dyskusje się glitchują, miesza się ich kolejność, znikają, a później znów się pojawiają bez względu na aktywność w nich. Dorzucam dwa zrzuty ekranu.

screen reklamacja.png

screen reklamacja - treść.png

Mój wpis ma charakter informacyjny, żeby ktoś wiedział, że to nie jest jeszcze dopracowane i występuje mnóstwo błędów. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0