anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

rachunek za aukcję której nie wystawiłem

Morfeuszka
#8 Zapaleniec

witam

Z jakiegoś powodu pojawiła się aukcja i rachunek na moim koncie na 49,90 zł. a tu jest link do aukcji https://allegro.pl/oferta/17985641559#toolbar-user-menu/konto . dodatkowo ta aukcja nie widnieje w moich wystawionych ofertach nie mam nawet możliwości zakończenia tej aukcji a dane kontaktowe są inne niż na moim koncie (email [edytowano]). Moje konto zostało zhakowane czy coś? nigdy w życiu nie posiadałem samochodu i nigdy żadnego nie wystawiłem na sprzedaż (nawet nie logowałem się na konto od dłuższego czasu gdyby nie rachunek na poczcie mailowej to bym o tym nie wiedział) nie mam też zamiaru płacić rachunków za kogoś innego. Zgłosiłem sprawę około 6 rano na allegro ale jak na razie żadnej odpowiedzi.

PROSZĘ O POMOC!!!!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Morfeuszka już działam w Twojej sprawie i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova

@Morfeuszka potwierdziliśmy włamanie na Twoim koncie.

Usunęliśmy już ofertę, a naliczona opłata zostanie anulowana w ciągu 2-3 dni. Dodatkowo wylogowaliśmy Cię ze wszystkich urządzeń oraz powinieneś otrzymać informację o zresetowaniu hasła. Po zalogowaniu do konta, zachęcam do zabezpieczenia go dwustopniowym logowaniem - zrobisz to w tym miejscu😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Morfeuszka
#8 Zapaleniec

dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Morfeuszka podawaj na lewo i prawo maila do allegro to częściej będziesz maił takie sytuacje 😄

Sa_nova

@kostas11 mail, który edytowałam nie był do konta Allegro, tylko prawdopodobnie należał do włamywacza. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów