Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Normalnie ręce mi opadły ... - chyba się poddaję 😩
Czy wszystkie zmiany w katalogu są z automatu zatwierdzane przez boty ??
Czy ktoś w ogóle czyta uwagi dodane w komentarzu?
Jak to może prawidłowo funkcjonować ??
@ja_Nitka co się dziwisz, przecież, to sprzedaje QdXCUaXUuJ😉
Powiem tak. Może i dziwnie to wygląda, ale w większości przypadków jest przynajmniej częściowo legalne. Kupujący jest informowany, że produkt nie jest oryginalny więc nie może potem zgłaszać z tego powodu reklamacji.
A i to raczej jakiś błąd w tłumaczeniu z chińskiego przez angielski na język polski.
@pecela pewnie masz rację, bo w uwagach do zabawki jest napisane:"Konieczność stosowania środków ochronnych. Nie używać w ruchu ulicznym"😁
@pecela no właśnie, jeśli chodzi o nazwę, to nie jest to błąd w tłumaczeniu, ale bezmyślnie zatwierdzona przez Allegro zmiana w produkcie...
zgłoszenie przez formularz z informacją w komentarzu, aby usunąć produkt z katalogu, bo jest niezgodny z regulaminem, podróbek nie wolno przecież sprzedawać ... i taki efekt
skoro takie zgłoszenia zatwierdzają bezmyślne boty, to każdy może tu wpisać wszystko ...
BRAWO produktyzacja rządzi 😉
@ja_Nitka mówisz, że nie można sprzedawać podróbek, to proszę https://allegro.pl/listing?string=podr%C3%B3bka
@KOGIEL_T he he, ale to Allegro twierdzi, że nie można 😉
To mógł być błąd w tłumaczeniu (chińczyk wrzucił tekst chiński w tłumacza i wkleił co mu wypluło). Tylko nie powinno to zostać zatwardzone.
dlaczego to jest dla chłopców? czy też ta zabawka przedstawia młodego kota płci męskiej?
jak podróbki mogą być legalne?
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
zarabiacie na przestępstwie?
Podróbka w znaczeniu zamiennik lub produkt innej firmy kompatybilny z danym produktem. Przykładowo masz klocki Lego i klocki kompatybilne z Lego (niekoniecznie zaś w 100%).
@ja_Nitka działam już w tej sprawie.
@ja_Nitka nazwa poprawiona.
@_HolaOla_ chodziło o usunięcie z katalogu tego produktu, bo jest niezgodny z regulaminem
zostawiliście nazwę "Figurka podróbka ..."czy mam rozumieć, że można już oficjalnie sprzedawać podróbki na Allegro?
to są figurki nieoryginalne, podróbki figurek Littlest Pet Shop marki chronionej Hasbro, figurek pierwszych generacji,
czy to nie narusza praw marki Hasbro do ich znaku, wzoru towarowego?
Czemu w takim razie służy program ochrony marek? Czy nie miał przypadkiem eliminować z Allegro podrabianych produktów?
zaraz dostaniesz odpowiedź że takie przypadki należy skladać przez specjalny formularz, a nie pisać tutaj..
Ożesz poprawiliście to:) To nie tylko uczciwe ale i niebezpieczne. To była jedyna oferta chińskiego sprzedawcy uczciwie informująca o towarze na tym portalu!!! A teraz dzieci będą dostawać znowu podróby udające oryginały. Czy Allegro weźmie odpowiedzialność za ewentualne zatrucia? Były już afery z moczem psów w chińskich kosmetykach, kto zgadnie co dają do zabawek dziecięcych?
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki już pisałem, że QdXCUaXUuJ w uwagach napisał, że jest "Konieczność stosowania środków ochronnych. Nie używać w ruchu ulicznym" , więc jeśli ktoś będzie się nimi bawił, bez odpowiedniego kombinezonu, to jego sprawa😉