Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Normalnie ręce mi opadły ... - chyba się poddaję 😩
Czy wszystkie zmiany w katalogu są z automatu zatwierdzane przez boty ??
Czy ktoś w ogóle czyta uwagi dodane w komentarzu?
Jak to może prawidłowo funkcjonować ??
@ja_Nitka dziękuję za Twoją wiadomość! Zgłosiłam te produkty i oferty.
No jak to czemu? Wpływom dla Allegro od sprzedawców niechcący je naruszających... Dziabną 2x nawet nie koniecznie słusznie i kasa leci... Kogo obchodzą prawa Hasbro...
Ożesz poprawiliście to:) To nie tylko uczciwe ale i niebezpieczne. To była jedyna oferta chińskiego sprzedawcy uczciwie informująca o towarze na tym portalu!!! A teraz dzieci będą dostawać znowu podróby udające oryginały. Czy Allegro weźmie odpowiedzialność za ewentualne zatrucia? Były już afery z moczem psów w chińskich kosmetykach, kto zgadnie co dają do zabawek dziecięcych?
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki już pisałem, że QdXCUaXUuJ w uwagach napisał, że jest "Konieczność stosowania środków ochronnych. Nie używać w ruchu ulicznym" , więc jeśli ktoś będzie się nimi bawił, bez odpowiedniego kombinezonu, to jego sprawa😉
@AnnaG-Antyki W zabawkach miękkie plastikowe części są zmiękczane za pomocą rakotwórczych substancji, a ich dawki przekraczają normy co najmniej kilkadziesiąt razy. ubrania też pełne rakotwórczych substancji, ale wyglądają ładnie. Tak sobie przeglądałem Safety gate, to nawet biżuteria z metalowymi częściami była pełna kadmu i ołowiu i to nawet na poziomie 90% (no name made in china).
Nawet proste produkty pełne substancji rakotwórczych, ładne , tanie, śmiertelne, sprzedawane bez żadnej kontroli. A później zdziwienie skąd epidemia nowotworów.