Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient reklamował u mnie towar ja mu towar nowy odesłałem ale złożył o oddanie pieniędzy z allegro prodect więc dostał pieniądze za przedmiot 229zł potrącone z mojego konta oraz nowy przedmiot ode mnie nie mowiąc o tym że straciłem na prowizji i wysyłkach, czyli razem moja strata to 500zł, czy ktoś ma radę na te złodziejstwo ???
@musicman76 mam .... w dyskusjach jak u księdza na spowiedzi pisze się wszystko
WHAT ???
no po prostu zostałem jawnie okradziony klient dostał pieniądze z allegro protect potrącone z mego konta 229zł za przedmiot oraz nowy przedmiot ode mnie który mu wysłałem i zakończył dyskusje na allegro, więc podwójnie zarobił a ja podwójnie straciłem nie licząc prowizji allegro i kosztów wysyłek
@musicman76 pewnie czegoś nie dopisałeś, nie zrobiłeś w dyskusji i automat przyznał, napisz do klienta i allegro że to wyłudzenie 🙂
W razie gdy Kupujący otrzymał świadczenie nienależne bądź Sprzedający naprawił powstałą szkodę, Kupujący zobowiązany jest do niezwłocznego, nie później niż w terminie 7 dni, zwrotu otrzymanej od Spółki rekompensaty na rachunek o numerze PL - 63 1140 1124 0000 5165 0800 1010, CZ - IBAN: CZ4926000000002554730100, kod SWIFT: CITICZPX, SK - PL92 1140 1124 0000 5165 0800 1070, SWIFT: BREXPLPWXXX, HU- PL27 1140 1124 0000 5165 0800 1076, SWIFT: BREXPLPWXXX.
Ja **piiip**ziele, wiedziałem że allegro to ogromne prowizje ale jeszcze żeby jawne złodziejstwa i wyłudzenia ?
@musicman76 bez przesady, klient złożył reklamacje w dyskusji, Ty zamiast odpisać to pewnie wysłałeś sprawny produkt i system nie odnotował że reklamację uznałeś itp. teraz musisz pisać w dyskusjach czytelnie i jasno bo obsługują to boty 😞
Napisz do allegro wyprostują bo to kupujący wyłudził świadczenie 😞
człowiek nie zajmuje się pracą wysyłką tylko zwrotami i wyłudzeniami a za to mi nikt nie płaci tego jeszcze niebyło
@musicman76 w dyskusji prosiliśmy o realizację reklamacji, z uwagi na to, że decyzja nie została wydana terminowo. W żadnym momencie dyskusji (przed rozpatrzeniem wniosku Allegro Protect, co miało miejsce dzisiaj) nie poinformowałeś o tym, że nadałeś przesyłkę do klienta. W związku z brakiem informacji wniosek został rozpatrzony. Jeżeli faktycznie nadałeś przesyłkę do klienta, a on ją odbierze, skontaktuj się z nami.
@musicman76 no i Masz Ci los ,, słuchaj tego co ma obrośniętego ,,
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ to stare przysłowie , na pewno nie o tym co Macie na myśli .
a ja myślę posłuchaj kogoś mądrego, bo myślisz że jesteś mądry i zabawny a wypisujesz głupoty i nic mądrego nie napisałeś.
Wczoraj 16.08 kupujący odebrał przesyłkę czyli dostał podwójnie zwrot kosztów z allegro protect oraz nowy przedmiot odemnie, a ja straciłem podwójnie dzięki allegro czyli około 500zł
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wczoraj 16.08 kupujący odebrał przesyłkę czyli dostał podwójnie zwrot kosztów z allegro protect oraz nowy przedmiot odemnie, a ja straciłem podwójnie dzięki allegro czyli około 500zł
@musicman76 Dziękuje za informację, przekazałem Twoją sprawę do weryfikacji. Z racji weekendu, odpowiedź powinna pojawić się dopiero w przyszłym tygodniu.
@musicman76 Prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.com
potwierdzenie nadania wspomnianej przez Ciebie przesyłki na adres kupującego.
Potwierdzenie nadania ? proszę bardzo to przesyłka inpost nr.615661777515544011278548
Dziękuje @musicman76, ale musimy mieć pełne potwierdzenie z widocznymi danymi kupującego jako odbiorcy. Dzięki temu będę mógł kontynuować zgłoszenie 🙂
Czyli jakie potwierdzenie? Mam przesłać list przewozowy?
@musicman76 Tak, może być list przewozowy. Prześlij go proszę na adres spolecznosc@allegro.com
Już wszystkie screeny z Dyskusja z kupującym przesłałem oraz etykietę i potwierdzenia nadania.