Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Maksymalna długość odpowiedzi na reklamację 800 znaków - dziś musiałem zrezygnować z kilku zdań aby się zmieścić a dla kupującego NA PEWNO odpowiedź nie będzie wystarczająca.
W przypadku użycia znaku " system tego nie ogarnia i wyświetla jakieś dziwne krzaki (kody HTML znaku).
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zrób uzasadnienie w formie PDF i dodawaj jako załącznik
@mix-mce a może jestem osobą nietechniczną, nawet nie wiem co to są te PDF.
@_HolaOla_ Wy jesteście w stanie odpowiedzieć na każdą reklamację w 800 znakach? Ktoś kto nakładał ten limit w ogóle się zastanawiał co robi 🤔
@sl-aw-ek to wtedy trzeba poprosić kogoś dorosłego o pomoc 🙂
@mix-mce sugerujesz, że ktoś kto ma ponad 16 lat konto na allegro jest osobą nieletnią?
Szanuje za wyobraźnie.

Mówisz więc że masz konto 16 lat ale jesteś osobą nie-techniczną i nie wiesz co to pdf?
Sugeruję że reklamacje są od dobrych kilku miesięcy a Tobie dopiero teraz zabrakło miejsca na uzasadnienie, wnioskuję z tego że problem jest sporadyczny i łatwy do rozwiązania i jak bym był na miejscu allegro to bym limitu nie zmieniał.
Co więcej, użycie proponowanego przeze mnie sposobu +szybkie formatowanie, + pieczątka firmowa + podpis i zeskanować do pdf podniosło by profesjonalizm odpowiedzi reklamacyjnej.
No ale jak ktoś lubi pisać blok tekstu bez żadnego formatowania to ok... z tym że to się źle później czyta.
Mam nadzieje że jak Ci zwiększą limit znaków to kupujący nie odpisze że nie chce mu się tego czytać 😄
@sl-aw-ek dlatego właśnie poprosiłam już, żeby się nad tym ponownie zastanowił i przeanalizował tę kwestię.
@sl-aw-ek bardzo Ci dziękuję za tę sugestię. Przekazałam już ją bezpośrednio do zespołu odpowiedzialnego za mechanizm reklamacji.