Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Prosiła bym o interwencję w sprawie odbioru paczek z automatu One Box Allegro przez kuriera DPD (ul. Bohaterów Modlina 05-100), od około 3 miesięcy notorycznie co około dwa tygodnie mimo nadawania paczek kilka godzin przed godziną graniczną kurier DPD wybiera paczki z wskazanego automatu czasem po 2 dniach czasem po 3 dniach, sytuacja ta ma miejsce z reguły na początku tygodnia (poniedziałek lub wtorek) i paczki są odbierane z reguły wtedy w Środę lub Czwartek, od początku Września do teraz sytuacja miała miejsce już 6 razy (tak jak pisałam co około 2 tygodnie), proszę też moderatorów o nie dawanie rad z zmawianiem podjazdu ponieważ zlecenia są "olewane" przez kurierów DPD i jest jeszcze gorzej niż nadawanie w automacie One Box.
Tym razem 3 paczki nadane w Poniedziałek, dalej do teraz czekają jeszcze na odbiór przez kuriera z Automatu.
Moje konto firmowe : Pak-Plus
Wszyscy inni kurierzy (InPost, Allegro One, Orlen) działają bez zarzutu (w analogicznym okresie 3 miesięcy ani razu nie "zawalili" odbioru, natomiast DPD tak jak wspominałam 6 razy w tym samym okresie)
@mklaudia7 dziękuję za tę informację. Będziemy działać w tej sprawie, ale dla formalności: chodzi o automat AL015WND przy ul. Bohaterów Modlina 53A 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki?
Tak, dokładnie o ten chodzi, przy okazji prosiła bym o wykluczenie ze statystyk tych 3 paczek nadanych w Poniedziałek, poniżej numery zamówień:
@mklaudia7 wykluczyłam już zamówienia, które wskazałaś z Twojej jakości sprzedaży, więc nie będą brane pod uwagę w statystykach od jutra. W kwestii odbiorów przesyłek przez kuriera z tego automatu również już interweniujemy.