@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
w zależności od sposobu wyświetlania (widok przeglądu ofert produktu albo widok wyników wyszukiwania) różne oferty wyświetlają się jako Top Oferta.
Link do widoku przeglądu ofert:
Link do widoku wyników wyszukiwania:
https://allegro.pl/kategoria/do-domu-osuszacze-powietrza-67471?string=10%20L
Dlaczego tak jest? Która jest tak naprawdę Top Ofertą i dlaczego się tak różnie wyświetla.
Może ja się nie znam ale wydaje mi się to dziwne....
Widok przeglądu ofert
Widok wyników wyszukiwania
Nikt nie może mi odpowiedzieć na to pytanie?
@promis-sklep Twoje zrzuty są poucinane, więc jestem w stanie wyjaśnić tutaj dokładnej różnicy, niemniej jednak wyniki wyszukiwania są i zawsze będą różne, bo są zależne od wielu czynników. To samo jest jeśli chodzi o samo oznaczenie Top oferty, która jest wybierana m.in. na bazie:
Dzień dobry,
oprócz zrzutów wysłałem jeszcze linki. Sprawa dotyczy produktu o nr EAN 5908277388782.
Łatwo sprawdzić wpisując w wyszukiwarkę w kategorii "osuszacze powietrza" sam kod EAN (wtedy jako Top Oferta pojawia się Oferta sprzedawcy Promis-Sklep) na następnie wpisać ten sam kod EAN oraz dodatkowo frazę "10L" (czyli 10 litrów - chodzi o wydajność) i wtedy jako Top Oferta pojawia się oferta sprzedawcy iPLUTO.
W ofercie Promis-Sklep wszystkie podane wyżej parametry do wyświetlania Top Oferty są najlepsze. Mimo gorszych parametrów w niektórych przypadkach jako Top Oferta pojawia się oferta sprzedawcy iPLUTO.
Proszę o weryfikację bo to nie jest normalne.