Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, można prosić o informacje jakim prawem podpinając swoją ofertę tego smaego produktu pod innego sprzedającego, jest on wtsanie ją ręcznie rozłączyć, i jest to nagminn, po co jest ta opcja skoro zmienia się 1 litere w tytule i oferta zostaje rozlączona...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@MMOStock Podaj proszę numery ofert oraz doprecyzuj czy dostałeś jakiś komunikat w tej sprawie?
Ten sprzedający ciągle rozłącza mi ofertę a ja łączego ją ponownie i tak ciągle czemu tak sie dzieje?
Oferta do której sie podłączam to 17487975109, a moja oferta to 17522627012, ten sprzedający ciągle edytuje w swojej ofercie jedną litere i tym sposobem odłącza moją ofertę od swojej i tak ciągle... byłem podłączony do oferty ze 101 sprzedanymi sztukami, edytował 1 literę i mi rozłączyło ofertę już na 0 sprzedanych
Prosze zobaczyć, co on robi, co chwile tworzy nowy katalog z tym samym przedmiotem, edytuje sobie 1 literę zeby rozłączyć inne aukcje osób które są połączoneg zo jego oferte i tym samym zaśmieca allegro dziesiątkami stworzonych katalogów...
Prosze oto zdjęcie katalogu