anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

rozporządzenie GPRS a własna produkcja

appleofsodom
#9 Pomysłodawca#

witam, mam pytanko - sam produkuję z żywicy koła zębate do starych magnetofonów, nic nie sprowadzam, od nikogo nie kupuję, wszystko od A do Z robię sam, sprzedaję w kategorii części zamienne, RTV i AGD; jakie dokumenty mam dodać, czy muszę wszędzie dodać kody EAN, co zrobić żeby było dobrze? dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kakabe_2007
#11 Animator#
oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

... współczuję. 

Tu na Allegro łatwo nie będzie. 

Własna marka. Katalog produktów podpięty. Kody EAN trudne do zdobycia. Odpowiedzi będą niejednoznaczne, a nawet wprowadzające w błąd. Później odpinanie ofert. Blokady konta za łamanie regulaminu. Czarno to widzę. Portal nastawia się na handel hurtowy i dyskontowy, z założeniem na wykończenie drobnych ciułaczy. Będzie ciężko. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@appleofsodom Kody EAN będą w tej sytuacji niezbędne. Będziesz potrzebował kodów EAN, które połączysz z katalogiem produktów. Tutaj wysyłam Ci szczegółowe informacje o rozporządzeniu GPRS. 

Jeśli wystawiasz produkty w określonych kategoriach, nie musisz uzupełniać parametrów, które narzuca Ci rozporządzenie. Listę tych kategorii znajdziesz też w artykule, które Ci wysłałam. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@appleofsodom 

To ja tak bardziej po chłopsku. EAN nie ma nic wspólnego z GPSR. Dodasz swoje dane, podłączysz do ofert i z bani. Jesteś w końcu producentem.

oznacz moderatorów