Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powitać. Nie wiem czy to nasza nie wiedza czy faktycznie nie działa. Otóż będąc zalogowanym do Sales Center wchodząc w ofertę poprzez link niema możliwości edycji/zarzadzania ofertą.
Czy jest w planach aktywowanie tej funkcji/opcji ?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mirex2005 proszę Cię o więcej informacji oraz zrzuty ekranu z opisaną sytuacją.
Jak jestem zalogowany w https://salescenter.allegro.com/ i jak otworzę ofertę z linku np. z poczty jako pozycja zakończona i chcę wznowić/ edytować opcji zarządzaj ofertą niema lub ja jej nie widzę
Dopiero po zalogowaniu w "starym widoku" taka opcja się pojawia
@mirex2005 skonsultuję temat i do Ciebie wrócę.
@RaBarbar_ka przejście z linku w email do dyskusji tez jest niemożliwe też muszę się zalogować w "starym" allegro
Brak powiadomień w nowym allegro (Sales Center) o dyskusji czy wiadomości
@mirex2005 otrzymałyśmy odpowiedź z prośbą, abyś upewnił się, że jesteś zalogowany na tym samym koncie w obu przestrzeniach (na Allegro i w Sales Center).
Podesłałeś nam widok z Allegro, czy po wejściu w link o którym piszesz (z e-maila) przenosimy Cię na Allegro? Co się dzieje, gdy wejdziesz w link do dyskusji z e-maila?
@la_nika jestem zalogowany tylko w Sales Center i gdy próbuję otworzyć link czy to z zakończoną aukcją czy z wiadomością o nowej wiadomości z dyskusji otwiera mi się strona allegro i każe się zalogować.
@mirex2005 dziękuję za informację! Obecnie jest to prawidłowe działania, konieczne jest zalogowanie w obu miejscach, w przyszłości będzie to uproszczone. Natomiast po zalogowaniu na Allegro, powinieneś zobaczyć banner lub z automatu zostać przekierowany do właściwiej strony w Sales Center. Daj proszę znać, czy tak się dzieje?
@la_nika tak jak jestem zalogowany w allegro i Sales Center to widzę te sekcję. Po wejściu w link otwiera się strona allegro.pl nie salescenter.allegro.com
@mirex2005 czy możesz jeszcze przesłać zrzut ekranu (całego ekranu wraz z adresem strony oraz godziną i datą) ze strony jaka się pojawia bezpośrednio po przejściu z linku wraz z informacją czego dotyczył e-mail, z którego przechodzisz?
@la_nika przechodzę z linku z wiadomości o informacji o zakończeniu oferty
https://t.allegro.pl/offer/13218327610/start?utm_source=notification&utm_medium=endAuctionSellerV3&utm_campaign=433ff0f8-ff59-4978-a497-db73a24f6b27&tr_n=offer-resume-13218327610&tr_id=endedMail_13218327610_1721858572000&tr_d=allegro.pl&tr_c=offer-resume&tr_s=ILYTAAVs
cały adres w pasku przeglądarki:
https://allegro.pl/logowanie?origin_url=http%3A%2F%2Fallegro.pl%2Foffer%2F13218327610%2Fstart%3Futm_source%3Dnotification%26utm_medium%3DendAuctionSellerV3%26utm_campaign%3D433ff0f8-ff59-4978-a497-db73a24f6b27
@mirex2005 bardzo dziękuję i przepraszam, że tak męczę, ale chcę przekazać wszystkie informacje zespołowi Sales Center, żebyśmy upewnili się, czy to błąd, czy nie.
Czy po zalogowaniu się, przechodzisz od razu do Sales Center?
Czy do Mojego Allegro (ale jest widoczny baner, dzięki któremu możesz przejść do Sales Center)?
@la_nika po zalogowaniu otwiera się formularz wznowienia ofert
w pasku adresu
https://allegro.pl/offer/13218327610/start?utm_source=notification&utm_medium=endAuctionSellerV3&utm_campaign=433ff0f8-ff59-4978-a497-db73a24f6b27
Po wciśnięciu przenosi mnie na Moja sprzedaż
@mirex2005 bardzo dziękuję! Wszystko przekazane, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
@mirex2005 ok, już wszystko jasne 🙂
Twoje konto jest w trakcie migracji do Sales Center, dlatego e-maile kierują do Allegro, i masz możliwość przejścia do Sales Center. Jeśli chcesz, abyśmy z e-maili kierowali Cię od razu do Sales Center, zmień proszę ustawienia w tej zakładce.
@la_nika a te linki będą dopiero kierowały po całkowitej migracji czy po tym jak Sales Center zacznie obowiązywać całkowicie?
Bo zaznaczyłem
Aktualne ustawienie
Otwieraj zawsze w Sales Center
i nadal po kliknięciu w link z wiadomości każe się lokować do allegro.pl i tam tez mogę edytować/wznowić.
Proszę o informację bo jak na razie nie będę korzystał z Sales Center bo to wprowadza zamieszanie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ coś wiadomo na temat otwierania stron tylko w SC i możliwości wznawiania i edycji?
@mirex2005 przepraszam, że nie otrzymałeś odpowiedzi! Dopytuję na jakim etapie jest migracja i czy będziesz od razu (bez konieczności logowania) kierowany do zakładki z możliwością edycji oferty, wrócę z odpowiedzią, gdy ją otrzymam.
Całe szczęście, że jeszcze tego nie kliknąłem. Jeżeli "migracja" (cokolwiek to znaczy) trwa miesiąc i jeszcze nie jest zakończona, to to jest jakaś porażka. Kiedy to całe "SALES CENTER" będzie w pełni funkcjonalne?
@la_nika napisał(a):
@mirex2005 dziękuję za informację! Obecnie jest to prawidłowe działania, konieczne jest zalogowanie w obu miejscach, w przyszłości będzie to uproszczone. Natomiast po zalogowaniu na Allegro, powinieneś zobaczyć banner lub z automatu zostać przekierowany do właściwiej strony w Sales Center. Daj proszę znać, czy tak się dzieje?
Serio, macie do tego jakąś instrukcję ? Czy Wy myślicie że my nie mamy co robić, tylko bawić się z Wami i jeszcze za to płacić ?