Klient zamawia i opłaca, przed wysyłką klika zwrot, zamówienie dostaje status Zwrócone, oddaję klientowi pieniądze, składam wniosek o zwrot prowizji, którą za chwilę dostaję, jednak zamówienie nadal widnieje jako wymagające numeru wysyłki. Prośba, aby to zmienić. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dannyboy666 No to dostaniesz blokadę za autorespondera - czyli niemerytoryczną odpowiedź. Przerabiane to już było.
> czyli niemerytoryczną odpowiedź
@TechartGSM
A tak poza tym wszystko ok?
Mam to samo w jednej aukcji . Takie coś powinno znikać automatycznie a tu wisi i psuje wizerunek.
Klient zamówił i opłacił towar, następnie kliknął zwrot przed wysyłką, co spowodowało nadanie statusu "Zwrócone".
Po zwrocie pieniędzy i złożeniu wniosku o zwrot prowizji, który został rozpatrzony, zamówienie nadal może wymagać podania numeru wysyłki. Jest to związane z automatycznym procesem systemu, który wymaga podania numeru wysyłki nawet w przypadku zwrotu i zwrotu prowizji.
Proponuję poinformować klienta, że jest to standardowa procedura systemowa i nie wpływa na zwrot środków ani prowizji.
>Proponuję poinformować klienta
Klient dostał kasę z powrotem i go nie interesuje już to zamówienie, natomiast mi w SalecCenter wisi, że zamówienie wymaga numeru wysyłki - czy w takim razie mam zrobić fikcyjne nadanie (utworzyć etykietę i dać do śmieci)?
Cześć, @dannyboy666! Jeśli otrzymałeś już zwrot prowizji do zamówienia, to nie będziemy go liczyć do jakości Twojej sprzedaży. Możesz podać też numer tego zamówienia, sprawdzę wtedy dokładniej sytuację. 😊