Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2 tygodni nie mam żadnego pytania od klientów ,a dzisiaj wskoczyło to
S'il vous plaît, expliquez ! @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Musiało gdzieś być jakieś" podchwytliwe" pytanie nie będące pytaniem np. przy wpłacie za zamówienie dopisek "proszę o szybką wysyłkę" czy "dziękuję" a to się nie wyświetla w Centrum wiadomości. Sam kiedyś się zorientowałem po czasie jak mi ktoś takiego haka podstawił .
@kolekcjoner608Odnoszę wrażenie że w nocy algorytm wrócił z imprezy i będąc na kacu "powymyślał" sobie dziwne rzeczy. W moich statystykach też dziś namieszali ......
@kolekcjoner608 nie , 1.poz. to konwersacja zaczęta z mojej inicjatywy , 2. poz. również , to podziękowanie za zakończenie dyskusji , jak widać trzecia jest sprzed 18dni
@mdrogeria @kakabe_2007 wyniki dotyczą zawsze ostatnich 30 dni. Czyli codziennie przestajemy brać pod uwagę oceny z najwcześniejszego dnia i w jego miejsce dochodzą te z wczoraj. Innymi słowy - liczba i wartość ocen branych pod uwagę się zmienia.
@ayo80 wczoraj było wszystko na normalnym poziomie i jak zacznaczyłem od ponad 2 tygodni nie miałem pytania od klienta , zgodnie ze zrzutem powyżej oraz opisem , ostatnie pytanie klienta z 12 czerwca , odpowiedx w 5 minut
@mdrogeria wciśnij sobie szczegóły i pobierz raport - tam wszystko jest opisane i będziesz w stanie sprawdzić czego to dokładnie dotyczy.
@sl-aw-ek chodzi o dyskusję ,w której rzeczywiście pierwsza odpowiedź poszła po 7 godzinach , ale ogólnie dyskusja zakończyła się ze średnim czasem poniżej 2 H ,klient był troszkę wygadany i zbiło średni czas
Chyba trybię , uciekła ze statystyk jedna dyskusja ,a algorytm bierze pierwszy czas , a nie zaskoczył jeszcze pozostałych odpowiedzi i po sesji powinno się to zmienić
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@sl-aw-ek @kakabe_2007 i wróciło wszystko na swoje miejsce , jak przewidywałem algorytm wziął pod uwagę tylko pierwszą odpowiedź z wydłużonym czasem , a kolejne zaskoczył dopiero w weekend , średni czas skrócił się o ponad 4 H, a całe zamieszanie przez dyskusję ,która przestała się liczyć do jakości .