Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam towar za 30 zł. z darmową dostawą paczkomatem to wiadomo, że ja zapłacę za przesyłkę klienta
Co się stanie gdy klient kupi 2 sztuki i będzie miał SMARTA ?
Co system Allegro policzy ? moją darmową czy darmową ze SMART ?
Zakładamy ze oferta jest ze Smartem bo inaczej nie ma znaczenia czy kupujący ma Smarta czy nie, jeżeli ma Smarta to będzie wysyłka ze Smartem.
Oczywiście oferta będzie ze SMARTEM z tym, że tylko paczkomat będzie miał dostawę ustawioną na 0 zł. czyli darmową, i teraz mnie zastanawia czy jak klient kupi na kwotę łapiącą się na SMART to policzą mu SMARTA czy nadal mnie obciążą za wysyłkę skoro mam ustawioną za darmo
@lottoys jeśłi masz darową dostawe i kupujący złapie sie na Twoje ustawienia darmowej dostawy to wówczas wysyłka zaliczy sie jako Twoja darmowa dostawa a nie smart.
Były już opisywane takie przypadki kiedy kupujący przekonany że kupił ze smartem ( bo tak byla oznaczona aukcja) chcial zrobić darmowy zwrot i nie mogł. Po sprawdzeniu okazywąło sie że mimo iż aukcja miała oznaczenia smart to system policzył ją jako darmową wysyłke sprzedającego.
Czyli w tym przypadku klient nigdy nie skorzysta ze SMAT wybierając paczkomat gdy będzie ustawiony jako darmowy z mojej strony....
Pierwszeństwo będzie miała moja darmowa dostawa....
@lottoys tak mi sie wydaje . Mam jakieś 95% pewności:)
To teraz aby uzupełnić Twoje brakujące 5% należy powołać sztab kryzysowy.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kochane serduszka - rozwiejcie wątpliwości w powyższej sprawie
@lottoys sztab kryzysowy musi się skonsultować, żeby mieć 110% pewności, więc wrócę do Was z odpowiedzią.
Komisyjnie!!!😊
@lottoys sztab kryzysowy już wie i musi Was zaskoczyć, bo w takiej sytuacji jako pierwsze kwalifikuje się zamówienie w Smarcie i rozliczy się zgodnie z regulaminowymi stawkami.