Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie kieruje do osób, które na Allegro sprzedają powyżej 12 miesięcy. Czy wam też drastycznie spadła sprzedaż w sierpniu? Zastanawia mnie jaki wpływ ma akcja Allegro 3 miesiące bez prowizji od sprzedaży na sprzedawców, którzy do tej akcji nie mogą przystąpić.
@xyz96, a ty od razu obrażasz się. Nie to jest moim celem. Nie wiem dlaczego jesteś taka cięta na sprzedających, ja też tu sprzedaję i nie podoba mi się jak porównujesz mnie z innymi. Widziałaś moje konto, wiesz jaką mam jakość sprzedaży. Czy mam zbierać cięgi od kupujących za to, że ktoś inny ich oszukał? Mam też drugie konto, tamtego nie widziałaś, ale pewnie byś się ucieszyła gdybyś zobaczyła. Zupełnie inny profil niż Edek, usługa personalizowana, i nawet nie wyobrażasz sobie jak wielu kupujących wykorzystuje system opinii i komentarzy do wyłudzenia kolejnego produktu. I jestem tym złym sprzedawcą, bo nie daję się wykorzystywać. I żeby nie generalizować, to dodam, że jest wielu kupujących, którzy sami przyznają sie, że coś im nie wyszyło i chcieliby dokupić jeden czy dwa elementy. Dostają to wtedy za darmo, tak po prostu, za uczciwość. A negatywy, mam je w nosie i tak sprzedaję. 🙂
@konto zamknięte napisała: "Mam też drugie konto, tamtego nie widziałaś, ale pewnie byś się ucieszyła gdybyś zobaczyła. Zupełnie inny profil niż Edek, usługa personalizowana, i nawet nie wyobrażasz sobie jak wielu kupujących wykorzystuje system opinii i komentarzy do wyłudzenia kolejnego produktu."
Chodzi o to konto z naklejkami na szybę? I tych "niewyobrażalnie wielu" czyli aż 5 na 443 kupujących, którzy wystawili komentarze do transakcji? To niewiele więcej niż 1% Twoich komentarzy na tamtym koncie. Zaiste, wielki masz problem z wyłudzaczami.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573, ciebie to już kompletnie pokręciło, szukasz, a jednak nie potrafisz znaleźć, gdzieś dzwonią, tylko jeszcze nie wiesz, w którym kościele, szukaj dalej. Źle trafiłeś.
@konto zamknięte Denerwujesz się, a to znaczy, że trafiłem w samo sedno.
@konto zamknięte @pulkownik66 To jest ta "duża" rodzina o której wspominała do punktowania ?(ksyz=of)Wszyscy w takiej dyspozycji "umysłowej".
@LEW433, to nie tylko duża rodzina 😁 zdaje się, że pojawiają się posty na zamówienie. Ja tylko nie rozumiem, co takiego nadzwyczajnego jest w tym forum, że niektórzy potrafią posunąć się tak daleko 🙂
@pulkownik66 @konto zamknięte To się robi mało "smaczne". Nie wiem o co tu chodzi, krzyczy jak po nim pisze się post a dzisiaj wchodzi na każdy i piszę tylko dla 'pkt". Może ma coś obiecane . "stanowisko"?Napiję się wody "Ostromeckiej".
@pulkownik66 Taa.. ma obiecany talon na k..wę i balon.
@LEW433, ty jesteś lew, rykniesz raz, a porządnie 😁 i pozamiatane.
@konto zamknięte Tracę tu MOC
@LEW433, coś w tym jest, faktyczne, to forum jest wyczerpujace😀
@konto zamknięte walnij banie- zmienisz zdanie.Pamiętaj po pierwszym nigdy nie przepijaj.I nie chodzi o to żeby się opić- tylko o ten Nowy Smak.
@LEW433 Uwierz w swoje midichloriany, czy jak im tam.
Wiecie czasami każdy ma zły albo lepszy dzień ale taki "szczur" to normalne przegięcie.
@LEW433 napisał: "Wiecie czasami każdy ma zły albo lepszy dzień ale taki "szczur" to normalne przegięcie."
"Szczur" Cię razi, ale "głupek", "szuja", "kolaborant", "ćwok" i "futerał na cepy" są OK? Gratuluję.
@Client:79179573 Nie pojąłeś treści, ale czy mam ci wyjaśnić?
@LEW433 Zrozumiałem, że nie podoba Ci się nazywanie ludzi szczurami. Jeśli źle pojąłem Twój przekaz i jednak podoba Ci się taki dyskurs, to przepraszam.
@Client:79179573 Miłego dnia
@LEW433 @konto zamknięte może w takich sytuacjach, nie ma co związywać tych kont, ój wie jak to jest naprawdę, może to jakiś samozwańczy przydupas. Pewne natomiast jest, że jest to jakiś Padluch lubiący afery.
@pulkownik66, wiesz, ja kompletnie nie rozumiem tego forum. I wcale się już nie dziwię, że @Knowhere się wypiął na to miejsce. Ktoś bardzo boi się krytyki. 🙂