@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ W dniu wczorajszym otrzymałam mailowo informację,że od dziś uruchomione zostały stałe podjazdy. W związku z tym nie składałam standardowego zlecenia. Kurier nie pojawił się. W panice złożyłam zlecenie jak wcześniej pod koniec dniówki, kurier przyjechał. Podobno nie otrzymał informacji o stałych podjazdach. W dniu wczorajszym w odpowiedzi na informację mailową spytałam,czy mam składac dalej zlecenia. Zero odpowiedzi do tej pory. Dzisiaj napisałam dwie wiadomości z pytaniem dlaczego nikt nie odpoiwada i dlaczego nie przekazano kurierom informacji o włączeniu stałych podjazdów. Brak odpowiedzi. Napisałam na czacie allegro z prośbą o numer do kuriera,konsultant powiedział że w systemie brak numeru do kuriera, jakby podjazdy nie istniały..rzekomo zgłosił to pilnie do allegro one. Tez brak reakcji... jak zwykle pilne interwencje na allegro...i świetnie działający system skoro uruchamiacie stałe podjazdy tylko w teorii..
@petinek_pl Niestety nie mogę odnaleźć wiadomości mejlowych, o których wspominasz. Podaj mi, proszę, ich numery.
Doradca na czacie potwierdził zgłoszenie interwencji dzisiaj, dlatego muszę Cię prosić o cierpliwość. Nie zawsze udaje się rozwiązać tego typu problemy w ciągu kilku godzin.
@nat_not Nie mam żadnych numerów. Dostałam po prostu maila z adresu stale zbiory one że od wczoraj zostały uruchomione. Tylko nikt nic nie wie a w systemie brak. Oczywiście dalej nie dostałam odpowiedzi,mija drugi dzień.
Cześć, @petinek_pl! Niestety nie widzę tej wiadomości na Twoim koncie. Możesz proszę przesłać zrzut ekranu z widocznym tytułem, nadawcą oraz odbiorcą, na adres spolecznosc@allegro.pl? W treści podaj link do tego wątku. Zweryfikuję to.
@Sa_nova mail wysłany.
@petinek_pl dzięki! Potwierdzam, że mam już tego maila i działam w Twojej sprawie. 😊
Cześć, @petinek_pl! Możesz proszę potwierdzić czy adres odbioru jest taki sam, jak masz podany w ustawieniach konta Allegro? Podaj też proszę przykładowy numer przesyłki, dla której musiałaś złożyć zlecenie odbioru.
@Sa_nova A005II1IP1. Adres taki sam. Kurier już jeździ ale 2 września nie miał stałego odbioru a tak zapewnialiście w mailu.
@petinek_pl dziękuję! Cieszę się, że kurier już jeździ do Ciebie i odbiera przesyłki. 😊 Drążę dalej co się stało z tym 2 września, że kurier nie miał zlecenia na odbiór.