Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No i stało się , pierwsze Łone i teraz zagwostka .... pomóżcie jeśli możecie
Gdzie mam zaznaczyć formę danania , a konkretnie chodzi mi o nadanie w automacie .
nerrrrwę mam jak diabli .
wiem, wiem, byłem pewien że nasz sympatyczny kolega to sprawdził zanim włączył kuriera. W końcu to Kielce
@serwis-texas aaaaaaaa Kielce, ostatnio były słynne......
@serwis-texas tyle czytał, tyle radził a sam wpadł w pułapkę 😄
@kostas11 się nabijacie wszyscy bo sobie możecie poczekać a inni się do dzisiaj bali że się obudzą już bez SMART w ofertach 😂
ja allegro one włączyłem 2 tyg temu żeby nie czekać na ostatnią chwilę, teraz już wiem wszystko 😂
@mdrogeria udostępniłeś kuriera którego nie nadasz 🙂 zmień w cenniku na Allegro One Box Punk !!!
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ i co tu chodzi , trąbiono ,że ONE kuriera można nadać w automacie , mam ich w niedalekiej okolicy 4 , dlaczego wobec tego nie mogę wygenerować listu ??
@mdrogeria z tego co pamiętam to można w automacie, ale takim którego bezpośrednio obsługuje kurier Allegro One - a nie inny xD
Faktycznie, Twój kod nadawczy nie obsługuje One Box Kuriera. Masakra
https://allegro.pl/kampania/one/kurier/godziny-graniczne
Nie możesz nadać bo po przesyłkę ma przyjechać kurier Allegro a nie UPS.
@kostas11 to jest przesyłka do punktu .... wyłączyłem to w p....du .
@mdrogeria po prostu zmień na punkt/box bez kuriera i powinno być ok, zamiast kuriera one możesz wrzucić kuriera ups i zamawiać podjazdy na wszystkie paczki na raz (allegro one i ups)
@mix-mce teraz pewnie jak zmienę to ta przesyłka mi nie przejdzie .... skaranie ....
@mdrogeria z tego co wiem to nie... może dogadasz się z kupującym że anuluje i kupi jeszcze raz jak już zmienisz wysyłki w ofercie. Ciesz się że nie masz więcej tych paczek 😂
@mdrogeria po zmianie wysyłek w ofercie nic się nie zmieni bo zakupu już dokonano, kupujący musi anulować zakup i zakupić jeszcze raz z właściwą formą wysyłki żeby działało.
@mix-mce chyba się dogadałem z klientam , zwróciłem kasę , trudno - będzie negatyw pierwszy o piepszone ONE
@mdrogeria trzeba było być twardym i tego nie uruchamiać... Ty wcinasz paznokcie a ja delektuję się kebsem, gdyż nie muszę się wkurzać na jakiś twór od Allegro...
@AR_Auto_Czesci ja też czekam z odpaleniem tego twora 😄
@kostas11 nie ma sensu, wolę stracić Smarta i żyć spokojnie, ja trzymam już tylko Allegro żeby się wysprzedał asortyment który miałem tu wystawiony, gdyż nie chce mi się ręcznie tego przepisywać na inne portale, od miesiąca główną sprzedaż prowadzę na innym portalu i klient jak chce towar to zapłaci za przesyłkę normalnie.
@AR_Auto_Czesci usunąłem z cenników , teraz rąbę serek waniliowy z chrupiącą bułeczką z piekarenki , popijam kawką i pi...lę całe ....... oraz ...
smacznego 😉