Dzień dobry, czy jest możliwość zlecenia stałego podjazdu kuriera DPD w ramach Allegro Delivery?
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Możesz zlecić stały podjazd kuriera DPD dla przesyłek Allegro Delivery. Proszę, abyś:
Alternatywnie możesz skontaktować się bezpośrednio z przewoźnikiem DPD, wysyłając wypełniony formularz na adres e-mail: allegro_stalezlecenia@dpd.com.pl.
Podjazd kuriera DPD dla przesyłek Allegro Delivery jest darmowy bez względu na ilość przesyłek w zleceniu.
@gdvorek Dziękuję. Chcę zlecić stały podjazd, ponieważ kurier który odbiera ode mnie paczki mnie o to poprosił. Jeszcze mam pytanie. Ile muszę dziennie minimum paczek oddać?
Stały podjazd kuriera jest darmowy i będzie możliwy tylko jeżeli wypełnisz wymogi:
- podjazd ma być realizowany minimum 3 razy w tygodniu,
- przekażesz minimum 4 paczki per każdy podjazd.
Oczywiście rozumiem, że nie zawszze nadasz 3 razy deklarowaną ilość paczek, natomiast statystycznie nie powinno być tak, że zamawiasz podjazd i 2-3 tygodnie wydajesz po jednej paczce. Dlatego 1-2 dni kiedy nadasz mniej niż 4 to dobrze. Jednak nie warto praktykować tego na stałe.
Wszedłem w tę zakładkę i nie mogę złożyć wniosku.