Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od ponad 6 miesięcy czekamy na dodanie naszej marki do Strefy Marek.
Na początku kontakt z opiekunem był dobry. Wszystkie informacje dostarczyliśmy, pliki itp.
Od kilku miesięcy czekamy na dodanie. Ponawialiśmy zapytania i prośby do opiekuna w okresie BlackWeeks.
Otrzymaliśmy wtedy informacje, że jest okres BlackWeeks i cały zespół został skierowany do tej akcji i nie zajmuje się StrefaMarek. Po akcji BlackWeeks miał to być szybki temat. Mija 3 miesiąc i nadal zero kontaktu i efektów.
Brak kontaktu z opiekunem - nie odbiera telefonów - smsy typu: jestem na spotkaniu proszę o e-mail na które brak odpowiedzi.
Kontaktowaliśmy się też z supportem allegro w tej sprawie, do 2 dni miała być odpowiedź - mija 2 tygodnie i zero odpowiedzi.
Dodam, że byliśmy na etapie wdrożenia do strefy marek przez dział prawny i od kilku miesięcy stoi to w miejscu.
Prosimy o pomoc i wsparcie kompetentnej osoby, która faktycznie ma siłę sprawczą aby poruszyć coś w tym temacie i przede wszystkim poprawić komunikację unikając ignorancji na wiadomości i kontakt.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@okazeo cześć! Czy kontakt w tej sprawie był prowadzony z konta, z którego teraz piszesz? Czy możesz podać numer sprawy, w której prowadziliśmy korespondencję na ten temat?
To ostatnie zapytanie ma nr : 48909266
A jeśli chodzi o całą sprawę to nie ma ona nr bo został nam przydzielony opiekun kilka miesięcy temu i kontakt był bezpośredni.
@okazeo dziękuję! Dopytuję co się dzieje i dam znać, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie. Na pewno wrócę do Ciebie z informacjami!
Witaj, czy już coś wiadomo ?
@okazeo bardzo mi przykro, ale jeszcze nie.
Działam w tej sprawie, ale nie otrzymałam jeszcze informacji, które mogłabym Ci przekazać. Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość, na pewno dam znać, gdy tylko czegoś się dowiem.
Jasne rozumiem, dzięki za kontrolowanie sprawy.
Mimo wszystko jesteśmy mocno rozczarowani podejściem allegro do tak ważnej kwestii jaką jest strefa marek. Próbujemy kontaktować się z opiekunem - zero odpowiedzi, allegro support miesiąc zero odpowiedzi, nawet Tobie nie udaje się uzyskać informacji mimo iż mija już 9 dni.
Z naszej perspektywy wygląda to na totalną ignorancje tematu ze strony allegro zwłaszcza, że trwa to już ponad pół roku i wszystko zostało dostarczone - a opiekun co rozmowę zapewniał, że teraz już z górki i za chwilkę będzie wszystko zrealizowane.
@okazeo przepraszam za tę sytuację!
Trudno mi się odnieść, dlaczego tak długo to trwało, ponieważ nie specjalizuję się w tej tematyce. Otrzymałam odpowiedź, że osoba zajmująca się tą sprawą, skontaktowała się już z Tobą i przekazała informację dotyczące tego zgłoszenia.
W tym tygodniu ta sprawa powinna się zakończyć, mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i jeszcze raz przepraszam, że trwało to tak długo!
Dziękujemy za odpowiedź.
Niestety nikt w ostatnim czasie się z nami nie kontaktował 🙂
Tak więc te informacje są nieprawdziwe - ale w sumie nie ważne skoro sprawa ma zakończyć się w najbliższych dniach 🙂
Jak tylko pojawimy się w strefie marek na pewno dam feedback aby móc zamknąć temat.
Pozdrawiam,
Tak więc czekamy
@okazeo okej, sprawdziłam, że zmiany na koncie, którego to dotyczy, o których pisała mi osoba, która zajmuje się Waszym zgłoszeniem (login konta) zostały wprowadzone.
Czy możecie wrócić do mnie z informacją na koniec tygodnia, czy otrzymaliście odpowiedź i czy sprawa jest załatwiona? Jeśli nie będzie, będę dalej działać.
Witaj @la_nika
Niestety nadal zero kontaktu ze strony allegro, zero e-maili w tej sprawie i konto nadal nie ma dostępu do strefy marek. Jedyna zmiana jaką zaobserwowaliśmy to zmiana loginu na ten docelowy, który miał być.
@okazeo dziękuję, że piszesz!
Skontaktowałam się z osobą ze Strefy Marek i otrzymałam informację, że godzinę temu wysłaliśmy umowę na adres kon*********eo.pl umowę dla Was do podpisania.
Gdy ją zaakceptujecie, w ciągu 3 dni roboczych powinniście otrzymać oznaczenie "oficjalny sklep" w ofertach.
Tak po godzinie 14:00 otrzymaliśmy zaproszenie czyli ostatni etap akceptację regulaminu.
Bardzo dziękujemy za pomoc i interwencje.
Jeśli chodzi o ew. przyszły kontakt w sprawie strefy marek mamy jakiegoś dedykowanego opiekuna ? czy też jakiś adres do kontaktu ? czy może jest to ta sama osoba, z którą teraz w ostatnich tygodniach nie mogliśmy się skontaktować ?
@okazeo super! Dziękuję za info. Chyba będzie to ta sama osoba, ale dopytuję o to.