anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Twój poziom jakości sprzedaży 500 pkt

kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  skoro jest możliwość zdobycia 500 pkt proszę o radę jak to zrobić ?

Zrzut ekranu 2024-07-25 225553.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
33 ODPOWIEDZI 33

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@TechartGSM  czytałam 3 razy ale nie zrozumiałam o co w tych zmianach chodzi ;)))

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

Ja też nie zrozumiałem, ale jak mi nagle wskoczyło w tej mierze 160 punktów, to w pamięci przyporządkowałem to sobie do tego komunikatu 🙂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Health___Beauty  krótko mówiąc dostaniesz punkty wówczas jak szybko wyślesz, albo jeśli paczka szybko dotrze, zawsze są liczone te lepsze punkty 

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@KOGIEL_T  czyli to nie błąd, no szok, w Allegro dobra zmiana :)))

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Health___Beauty chodzi o to .. jak nawet nadasz po deklarowanym terminie , a mimo to paczka dotrze w czasie prezentowanym przez allegro to zostanie zaliczona do terminowych .

takie ot ...bla..bla , ale może jakoś  wpływać na wyniki

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@mdrogeria  No u mnie to jest OGROMNA zmiana punktowa. Paczki są wysyłane na czas, godzina graniczna 15:55 tyle że przez to że dużo zamówień wpada wieczorami ciężko było przeskoczyć próg 35% szybkich wysyłek, a dziś po zmianach jest prawie 80% więc różnica ogromna. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Chyba nikt nie zrozumiał, bo też pytałam w temacie o zmianach czym to się ma różnić i bez odpowiedzi. W każdym razie ostatnio byłam na dolnej granicy super, bo kilka paczek do paczkomatu nie weszło, a włożonych po 15-stej już nie zabrał. A tu nagle oba konta super+. I nadal nie ogarniam czemu skoro system przewiduje 24h na dostawę, więc jak pójdzie dzień później to dojdzie też dzień później i oprócz weekendów nie powinno to różnicy robić. Chyba tępa jestem xD

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

Ja tam mysle że to błąd.Nie moło nagle wszystkim wskoczyć na 500pkt bo to by nie miało sensu. A zdaje sie że własnie tak wskoczyło

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Nie, mam 460 i 432. A wcześniej byłam w dolnej granicy SUPER.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@_Likos_  No ja jak to rano zobaczyłam to nie brałam pod uwagę innej opcji niż błąd. Ale nie mam 500 pkt tylko 160/160 w szybkiej wysyłce. 

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Health___Beauty  cóż w takim razie teraz wszyscy sprzedawcy będą Debeściaki hihi 🙂

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Health___Beauty @kostas11 @mdrogeria @AnnaG-Antyki @KOGIEL_T  Mówiłem że to błąd. U nas już statystyki wróciły do normy .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@_Likos_  to nie był błąd😠, Allegro robi testy zadowolenia  użytkowników, dziś wszyscy byli zadowoleni😁

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

U mnie też. Wiedziałam, że to jest za piękne żeby było prawdziwe :))

oznacz moderatorów